Select your timezone: Select
pliusiukas

Borussia - Real Madrid

04/08 21:45
Added 2014/04/08 14:33 | 0 thanks
  • Yes: 57.1%
  • No: 14.3%
  • No Opinions: 28.6%
  • Voted: 7

Pick: Real Madrid @115 8/10 -8.00

Pradzioj galvojau, kad neverta bandyt cia uz Real mesti, bet, kai paskaiciau, kokios BvB netektys, tai smulkiai tikrai uzmest susigundziau.
Real netures Marcelo, Arbeloa, Khedira ir Jese, bet ju nebuvo ir pirmose tarpusavio rungtynese. Neaisku ir del CR. Vakar treniruotej, po 20 min. jis paliko aikste, yra gandu, kad siandien nezais, bus taupomas CDR finalui.
Cia jeigu idomu zaidejai, registruoti siandienos rungtynems :
Vartininkai: Casillas, Diego López ir Jesús Fernández.
Gynėjai: Varane, Pepe, Ramos, Coentrão, Carvajal ir Nacho.
Saugai: Bale, Xabi Alonso, Casemiro, Modric, Di María, Isco, Illarra ir Jose Rodriguez.
Puolėjai: Benzema, Morata ir Cristiano Ronaldo.

Jurgenas Kloppas namuose privalės verstis be Sebastiano Kehlo, Neveno Subotičiaus, Sveno Benderio, Ikay‘aus Gundogano, Marcelo Schmelzerio ir vartininko Romano Weidenfellerio.

Nors ir grizta lenkas, bet... Nuostoliai baisus. Is praeitu rungtyniu sudeties nebus Kehlo, ir kas baisiausia Widenfellerio. Jeigu ne jis, tai butu pasibaige baisiu rezultatu... Stoves Australas Langerak, kuris zaidybines patirties neturi labai jau daug, tai speju, jog Real atakos jam bus baisus isbandymas. Bale, Benzema, Di Maria, Modris, Isco ir kitu smugiai gali buti netraukiami jam.

Vien tas, kas neteko pagrindinio vartininko, kuris praaeitose rungtynese ne karta gelbejo BvB, mane sugunde pabandyt Real win aisku, BTTS butu pats logiskiausias statymas, nes grizta lenkas, BvB bus astresni puolime, bet kofas per mazas, todel renkuosi pergale smulkiai

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)