Select your timezone: Select
Pliusas+

Svedija - Suomija

02/21 14:00
Added 2014/02/20 20:32 | 0 thanks
  • Yes: 17.3%
  • No: 25.0%
  • No Opinions: 57.7%
  • Voted: 52

Pick: Suomija @198 6/10 -6.00

Staigmenu manau apsciai siame cempe tikrai. Isove Slovenai is kuriu tokiu rezultatu tikrai niekas nesitikejo. Slovakija patyre visiska fiasko siame cempe, keturi grajai ir visi pralaimeti, nors sudeti tikrai gan tvirta turi. Rusija pilna zvaigzdziu turinti ledo ritulio ekipa, Bolshoy arena paliko su savu ziurovu stipriu svilpimu is kuriu buvo tikimasi medaliu, a cia gautas stiprus antausis nuo Suomijos. Na ir broliukai Latviukai. Antausis vicecempionams Sveicarams 3-1 ir ispudinga kova su Kanadieciais, kurie garantuoju nezino kas cia per valstybe ir ka jie cia veikia olimpinese. Kova iki paskutines min. ir vargais negalais vos nepatirta ispudingiausia fiasko turbut siose olimpinese is Kanadieciu puses.
Na o butent apie sias rungtynes nera cia ka daug ir plepeti. Atspeti nugaletojo manau visiskai neimanoma. Tiek viena, tiek kita ekipa kovoja galingai.
Suomiai grupeje paeme dvi lengvas pergales ir tik per pratesima pralaimeta Kanadieciams. Ketvirtfinalyje paimti Rusai. Ekipa sudeta puikiai. Puolimas dirba super, gynyba darbuojasi kaip reikiant, vakar puikiai galejome pamatyti ka dare su Rusais.
Svedija, taip pat stipri ledo ritulio salis. Grupes rungtynese paimtos visos trys pergales. Issteneta pries Sveicarus 1-0 ir kovos dave Latviai kur muso tris ivarcius, bet deje Svedai muso dviem daugiau. Ketvirtfinalyje lengvai nupusti Slovenai, kurie turbut ir patys nesuprato kas cia darosi negi tiek toli nuzygiavome 😁 Puolimas dirba tikrai super, ko negaleciau pasakyti apie gynyba.
Taigi asmeniskai saunu i didesni kofa, suma pasirenku 200lt. Izvelgti nugaletojo tarp sios akistatos manau nera sansu. Laukiam rytojaus ir stebim super pusfinali 😁 Sekmes.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)