Select your timezone: Select
draugelis001

Man United - Southamton

10/19 17:00
Added 2013/10/18 11:24 | 0 thanks
  • Yes: 58.3%
  • No: 10.7%
  • No Opinions: 31.0%
  • Voted: 84

Pick: Man United @-172 10/10 -10.00

Sveiki,

paprastai mažų koef. neimu, na bet šįkart pabandysiu.

Man United šį sezoną su nauju treneriu Moyse pradėjo tikrai ne taip, kaip norėtų komandos gerbėjai. Tačiau visgi tai yra Man United ir jų sudėtis tikrai yra gerai sukomplektuota. Bėda galbūt dar tik tame, kad Moyse neranda tinkamo vienuoliktuko.

Tačiau laikas bėga, komanda apsipranta ir dar vieno nelaimėto mačo iš eilės Old traforde turėtų tikrai nebūti.

Man United šiame mače neturi kažkokių rimtų nuostolių. Nerungtyniauti dėl traumos gali nebent T. Cleverley. Bet raudonųjų fanai dėl to tikrai neišgyvena, nes jo vieta aikštėje tokiu atveju galėtų užimti jaunasis Januzaj, kuris paskutiniame mače su Suderland imušė abu velnių įvarčius. Ypač geroje formoje yra Rooney, visiškai sveikas ir Van Persey, tad puolimas garantuotas. Be to gynyba ir turėtų būti stipri vieta.

Sakysite Southamtonas šiais metais atrodo labai įspūdingai, užima 4ą vietą ir išvykoje jau nugalėjo ir patį Liverpoolį. Na taip, tas tiesa, tačiau man čia kaip tik pliusas statymui. Tai reiškia, kad neįvertint šio varžovo jau negalima, susikoncentravimas mačui iš MU pusės turi būt šimtaprocentinis, nes du pralaimėjimai namie paeiliui būtų katastrofa.

Ką begalavotume, reikia pripažinti, kad Southamptonas yra išsišokėlis ir netgi tas faktas gali pakenkti patiems svečiams. Jie gali išsigąsti, kad viskas einasi per daug gerai ir palūžti psichologiškai bei pasamonėje pradėti laukti, kada ta jų geroji serija nutrūks. Tai jau buvo matyti ir paskutiniame mače su Swensea, kurį nors Southamton ir laimėjo, tačiau pralošė ir aikštės vidurį ir atliko mažiau smūgių į varžovų vartus.Tai tikrai neprideda jiems pliusų šiame mače. Manau Man United pasinaudos šia situacija.

Istorija ir ne svečių pusėje: per 14 rungtynių Old traforde jie yra iškovoję vos vieną tašką.

Sėkmės!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)