Select your timezone: Select
Sarasdas

Kaiserslautern - Aue

08/17 14:00
Added 2013/08/17 11:20 | 0 thanks
  • Yes: 50.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 50.0%
  • Voted: 2

Pick: Kaiserslautern (Kaiserslautern -1.5 H) @106 8/10 -8.00

Vokietijos 2-oji Bundeliga tik prasidėjo, tad daryti rimtas išvadas dar sunku, tačiau siandien uzkliuvo susitikimas tarp Kaiserslautern ir Aue.
Šeimininkai - vieni rimčiausių pretendentų laimėti čempionatą. Nes sudėties praktiškai nepakeitė nuo praeito sezono, tik šiek tiek susistiprino keliais žaidėjais, todėl žaidimo kokybė turėtų tik kilti. Jau praėjusiame čempionate jie atrodė iš tiesų galingai ir jei ne pereinamieji susitikimai su Hoffenheim, kuriuose buvo suklupta, šiemet šį klubą matytume Bundesligoje. Ekipa ir šiemet pradėjo sezoną uztikrintai: per tris mačus kluptelėta tik paskutiniajame ture svečiuose, tad motyvacijos laimėti šiandien tikrai netrūks, juolab, kad ir praėjusiame sezone Kaiserslautern buvo viena geriausių komandų žaidžiančių savo stadione. Nors tik ketvirtasis čempionato turas, tačiau neabejoju, jog ekipa vėl kausis dėl pačių aukščiausių vietų.
Savo ruožtu Aue sezoną pradėjo kiek netikėtai sėkmingai: taip pat iškovojo dvi pergales, ir tik paskutiniajame ture suklupo, bet ekipa žiūrint opopieriuje tikrai gerokai silpnesnė nei Kaiserslautern.
Kaip sklebiama priešsezoninėse transferų rinkose ekipa prarado didžiąją dalį savo žaidėjų, teko ieškotis naujų. Ypatingai kalbant apie puolamaja grandį, ten pasitraukė visi pagrindiniai žaidėjai, traukę ekipą praėjusiais metais. Ekspertų pastebėjimuose, jau ir pernai Aue komandai sezonas buvo sunkus, ypač jo pabaiga, o po rimtų netekčių šiemet, komandai gali tekti rimtai pagalvoti apie išlikimą lygoje. Tiesa, pradžia sezono gana optimistinė, bet praėjo viso labo trys turai.
Šiandieniniame susitikime nematau nieko kito, kaip Kaiserslautern dominavimo nuo pat pradžių. Varžovas tikrai parankus iškovoti pergalę, juolab, kad Kaiserslautern tikrai visa galva pranašesni už Aue ekipą.Gal to kol kas ir neįrodo turnyrinė lentelė, tačiau po kelių turų pasimatys, kas yra kas 😁

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)