Select your timezone: Select
Awesome

Lazio - Juventus

04/15 21:45
Added 2013/04/15 15:05 | 0 thanks
  • Yes: 51.9%
  • No: 14.8%
  • No Opinions: 33.3%
  • Voted: 27

Pick: Over (2.5) @105 8/10 -8.00

Italija Seria A. Susitinka praretejusi Lazio ekipa su mano nuomone busimais italijos cempionais - Juventus. Juventusui siandien reikia pergales, pergales, kuri leistu priarteti dar vienu zingsniau arciau trofejaus. Juve baige pasirodyma CL todel gali pilnai susikoncentruoti i savo salies lyga. Siame mace tiek vienoje, tiek kitoje stovykloje netruksta pagrindines sudeties zaideju. Pas lazio neturetu pasirodyti: Zarate, A.Dias, A.Konko, G.Blava, S. Radu. Startinis Lazio penketas:
Marchetti, Gonzalez, Ciani, Cana, Stankevicius, Ledesma, Mauri, Hernanes, Onazi, Candreva, Klose.
Gynybos grandis pratrukinejusi, todel is Juventuso siandien tikiuosi maziausiai 2 ivarciu, neatmetu ir sausos pergales 3-0, na bet lazio priekis taip pat nepescias. Ziurint i tarpusavio susitikimus tai paskutiniai macai si sezona baigesi:
29.01.13 COP Lazio Juventus 2 : 1
22.01.13 COP Juventus Lazio 1 : 1
Lazio manau siandien prasileis minimum 2 ivarcius, kadangi romos gynyba nukraujavusi, neatmetu galimybes sulaukti ivarcio ir is seimininku.
Juves stovykloje taip pat netruksta nuostoliu: N.Anelka, G.Chiellini, S.Giovinco, S.Pepe. Na bet nedarau dideles tragedijos is sito, kadangi zaidejus yra kam pakeisti.
Prognozuojama Juves sudetis:
Buffon, Barzagli, Bonucci, Peluso, Asamoah, Pirlo, Pogba, Vidal, Lichtsteiner, Marchisio, Vucinic.
Marchisio zais po Vuciniciaus, schema 3-5-1-1. Juve musti gali ir moka, ir manau siandien sulauksime arba rezultatyviu lygiuju arba Juves pergales 3-0, 2-1, bet kokiu atveju underio as cia nematau, kad ir kokia kurioziska lyga, bet siandien man cia svieciasi overis. Tai tiek.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)