Select your timezone: Select
_atp_wta_

gimeno-traver - garcia-lopez

04/09 17:00
Added 2013/04/08 18:32 | 0 thanks
  • Yes: 37.1%
  • No: 14.3%
  • No Opinions: 48.6%
  • Voted: 35

Pick: gimeno-traver (2-0) @100 8/10 -8.00

Pradziai, statyma rekomenduociau atlikti orakule, nes sioje dvikovoje tikimybe i ret yra didenes nei iprastai, tikslus laikas neaiskus bet greiciausiai bus gerokai pries pietus.
Garcia nuo praeito sezono galo eina zemyn nuo kalno, zaidimo kraive leidosi zemyn,tam itakos turejo kirksnies traumele,po jo paskutiniai turnyrai atzaisti grabinejantis uz kojytes ir rodant aplinkiniams kaip jis kankinasi. Naturalu jog fizines kondicijos negeriausios,tas itakojo prasta pasiruosima naujam sezonui,kuris prasidejo labai prastai ir tesesi iki apendicito operacijos,del kurios praleistas nemazas tarpas be teniso ir treniruociu.Per ta laika nelaimeta nei viena rimtesne dvikova,kvalu neskaiciuojam. Ispanas ir taip niekada negalejo pasigirti stabilumu,ypatingai sunkiai nuspejamas , asmeniskai vienas nemegiamiausiu tenisininku lazybose,taciau si karta pameginsim suzaisti,nes aplinkybes lyg ir palankios tam.
Gimeno,skambiu akordu uzbaige amerikinius mastersus, stebino geru zaidimu ant greitu dangu, tuo paciu ieinama i megiama sezono dali su gera nuotaika ir pasitikejimu savimi. Kalnu nenuverte siemet zaisdamas ant clay,taciau zaidimo kokybe mano akim buvo nebloga.
Statymo minusas,bet kada imti 2-0 yra didziule rizika.H2h nera palankus gimeno,kas leidzia manyti jog nera parankus varzovas jam garcia.
Statymo pliusai,zaista buvo daug geresniais garcia lopezo laikais ir daug blogesniais gimeno laikais,siai dienai situacija kardinaliai pasikeitusi ir tikimybe i revansa didele. Lopezo fizines kondicijos privalo buti nekokios, ilgas tarpas be teniso ir treniruociu nei vienam neprideda naudos,neabejotinai vyks apsiuostimas ir apsiciupinejimas saves pacio sioje stadijoje.
Sekmes

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)