Select your timezone: Select
123456

Voegele, Stefanie (SUI) - Jankovic, Jelena (SRB)

04/06 19:15
Added 2013/04/06 18:09 | 0 thanks
  • Yes: 62.5%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 37.5%
  • Voted: 16

Pick: Jankovic, Jelena (SRB) ((-3) Jankovič) @-125 7/10 +5.60

Trumpai nes iki mačo nedaug laiko.
Serbė man kuo ir patinka kad kai mala šūdą, jį sugeba malt stabiliai. Kad kaip ir pernai metų visą antrą sezono dalį. Tačiau kai jinai užsinori žaist, tada ji žaidžia tikrai gerai ir rodo stabilius rezultatus. Kad ir šio sezono pirmąją pusę. Ką turėjo pasitvarkyt moteriškė pasitvarkė, prieš ką turėjo gaut gavo. Ant clay courto lipa jau ne pirmą kartą. Buvo nuvarius į Bogotą ir ten sudalyvavo silpnokam turnyrėlį, kuriame visos varžovės yra daugmaž šiandieninės varžovės lygio. Perėjo ten per visas užtikrintai Jelena ir tapo nugalėtoja. Atvažiavus į Amerika vėl gi turėjo vargo pirmuose ratuose su Oudin ir Garcia, tačiau jau paskutiniuose dviejuose mačuose tiesiog nušlavė neblogą žaidimą rodžiusias jaunikles Pegulą ir Bouchard. Ir taip turim, jog Jelena šiais metais dar nei kart nepralaimėjo ant molio.
Kitoje pusėje čia tikrai neblogą formą demonstruojanti šveicarė. Na nėra ji grunto mėgėja ir toks jos rodomas žaidimas tikrai stebina. Perėjo čia pirmam raunde brazilę Pereirą, vėliau Suarez Navarro eilė, o toliau jau labai rimtos varžovės pasitaikė Stefanai, tačiau ji susitvarkė tiek su Georges, tiek su Caro Wozniacki. Visuose mačuose išskyrus su Pereira Voegele ėjo kaip underdogas, tačiau įrodė kad gali žaist.
Tiesiog galvoju jog trijų iš eilės mačų prieš Top žaidėjas šveicarei bus per daug tiek fiziškai, o labiausiai psichologiškai. Jelenos forma man nekelia abejonių ir matosi jog į šitą turnyrą ji atvažiavo nusiteikusi eiti toli, o kai jinai atvažiuoja su nusiteikimu iš jos galima tikėtis daug.
Imu gana patrauklią forą su grąžinimu. Forytė nedidelė ir sutelpanti ir į tris setus, sėkmės

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)