Select your timezone: Select
martyko

Dortmund - Hoffenheim

11/01 17:00
Προστέθηκε 2023/11/01 08:54 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 0.0%
  • Όχι: 0.0%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 100.0%
  • Ψηφίστηκε: 6

Προγνωστικό: Dortmund (over 2.5) @2.150 10/10 -10.00

Germany taurė DFB Pokal.

Dortmundas neturi stabilios gynybos, Kobel traumą gavo (vartininkas), tad tikimybė didėja svečių goal mano akimis, kadangi ir taip Dortmundas negali pasigirti gera gynyba, tai čia must toks statymas mano akimis, Hummels taipogi iškrito iš rikiuotės, tad gynyboje bus problemų šiuo atvėju.

Asmeniškai rizikuosiu ir imsiu Dortmundo 3 goals overį, nes taipogi sexy atrodo atsižvelgiant į žaidėjų formą šiuo atvėju.

Dortmundas nesenai žaidė su Frankfurtu varžybas ir ten baigėsi matchas 3:3, kuriame tikėjausi minimalios Peru, tačiau kaip Frankfurtas sužaidė ir ankstyvą šaltą dušą davė Dortmundui buvo kiek netikėtą, atsižvelgiant į tai, jog Frankfurtas labiau gynybinė team, tačiau jų du greiti įvarčiai pakeitė rungtynių eigą ir buvo gan atviras futbolas visumoje, ten Dortmudas sugebėjo charakterį pademonstruoti ir išplėšti lygiąsiąs toje kovoje. Dortmundas net vienu metu turėjo galimybių įsiveržti esant 2:2 rezultatui, tačiau patys gavo goal ir vėl teko vytis ir galiausiai sugebėjo lygint ir užbaigti lygiosiomis. Faktas, Frankfurtas turėjo irgi nemažai progų didint rezultatą, bet to taipogi nepadarė ir dėsningas score buvo draw.

Hoffeinheim įdomi team ištiesu. Namie barsto points, tačiau išvykose dar nepatyrė pralaimėjimo, tai itin įdomu, bet kartu ir keista šiuo atvėju. Dėl atviro gan futbolo Germany čia goals lietus labai tikėtinas, Dortmundui dviejų goals gali nepakakti, dėl to over trijų goals simpatiškai žiūrisi, Hoffe puikiai skuodžia į kontras ir Dortmundo problemos gynyboje manau čia nesibaigs ir savo vieną goal tikrai turi scoreti esant tokiais situacijai, pagrindinio vartininko ir gynėjo ramsčio neturint.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)