Select your timezone: Select
martyko

Frosinone - Fiorentina

09/28 16:30
Προστέθηκε 2023/09/28 12:23 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 33.3%
  • Όχι: 0.0%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 66.7%
  • Ψηφίστηκε: 3

Προγνωστικό: Both to score Yes @1.700 10/10 +7.00

Vėl gi nemėgstu aš tokiu koeficientu, tačiau pastaruoju metu norisi saugesnius variantus imti bei susigražinti šiokį tokį pasitikėjimą savimi po prastų runų, tai mano akimis čia vertės nemažai, nors ir koeficientas nėra pats patraukliausias.

Lygos išsišokeliai Frosinone puikiai pradėjo čempionatą ir labai gera pamatą pasistatė kovojant dėl vietos išlikimo lygoje. Kaip ir manau lygos naujoku yra svarbiausias tikslas, neiškristi vos tik promote'inus iš žemesnės lygos ir tai bus geras pasiekimas jų akimis bandant įsitvirtinti. Namie tikrai neblogai žaidžianti team labiau orentuota nuo gynybos einant sistemingai į kontraatakas, gan atsargi team ir šiai teami užtenka dviejų smūgių realizuoti savo vieną ar kitą progą, nors tą lengva tikrai nebus padaryti prieš Fiorentina, kuri garsėjanti dėl savo gynybos, tačiau pozityvo nemažai turinti lygos naujokė čia manau bandys kiek įmanoma pasipriešinti ir kol gera run'ą turi, reikia naudotis, nes vėliau gali žaidimas iš esmės byrėti ir neturėtų likti taip aukštai, kaip šiuo metu yra.

Fiorentina sezono pradžioje manęs visiškai neįtikina savo žaidimu, net ir ta garsioji gynyba nėra jau tokia neįveikiama, kaip buvo iki tol. Praktiškai visi muša pastaruoju metu ir galima naudotis tokia proga, nes namai tikrai čia pajėgus savo progą susirasti, bet overall žinoma Fiorentina stipresnė ir turėtų eiti dėl visų trijų points šiame matche, nors lengva nebus, turi periodtą netekčių, prarado paskutiniame susitikimę gan svarbų gynėją Dodo, kuris turėjo gan neblogą formą pastaruoju metu ir tai dar viena priežastis, kodėl namai gali pramušti dar lengviau varžovus.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)