Select your timezone: Select
martyko

Borussia Mochen - RB Leipzig

09/23 13:30
Προστέθηκε 2023/09/23 11:25 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 100.0%
  • Όχι: 0.0%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 0.0%
  • Ψηφίστηκε: 1

Προγνωστικό: RB Leipzig (Lois Openda score goal) @2.050 10/10 -10.00

Nors ir koeficientas nėra pats seksualiausias už tokį pasirinkimą, bet čia man kaip ir akivaizdus over šiose rungtynėse. Mochenas yra tragiškas gynyboje, daug erdvių paliekantis klubas ir nuo to tik parankiau RB klubui aštrumui, tikiuosi goals lietaus ir Peru iš jų.

Aišku, nereikia galvoti, kad viskas taip paprasta, vakar puikus pavyzdis buvo Monaco su Nice, kad ir kaip tikiesi overio, bet atsistojo du pendelius mušti vienas ir tas pats žaidėjas ir abu will not scorea. Sportas toks jau dalykas, kartais neplanuoti dalykai nutinka ir tu daryk ką nori tuo atvėju.

RB simpatiška žaidimą žaidžia, aštrų kaip ir minėjau ir savo progas tikrai suras prieš taip atrodanti Mocheną. Mochenas yra viena oversiai prasileidžiančių goals šiame sezone. Asmeniškai dar siūlyčiau atskirai smulkiam pabandymui Btts ir Peru RB, kadangi dėl aktyvaus presingo ir aukšto išsidėstymo, ankščiau ar vėliau proga gali atsirasti Mochenui vieną goal įkalti, o ypač namie žaidžiant. Tiesa sakant, sunku suvokti, kaip prastai šiuo metu atrodo namai, bet sezono eigoje gali tikrai pasikeisti situacija ir atsidurti lentelės vidury, turi tikrai neblogų žaidėjų ir nereiktų jų visiškai nurašyti, bet šiai dienai RB tradiciškai kovoja dėl top 4 spotų ir tam potencialo nemažai, daugybę talentų turinti team tikrai neblogai pradėjo sezoną ir asmeniškai rinksiuos vieno žaidėjo goal, tad rinksiuos šiuo metu Openda, kuris yra man solidžiausias talentas šioje ekipoje Peru iš praėjusių metų nuostabaus sezono sužaidusios Lens ekipos už gan nemažus pinigus ir jo rolė yra komandoje svarbi, tad savo progą jis čia tikrai turės ir manau pasinaudos.

Good luck, kas eis kartu, galit pasirinkti vieną variantą, kuris jums atrodo priimtinas.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)