Select your timezone: Select
martyko

VfB Stuttgart - SV Darmstadt 98

09/22 18:30
Προστέθηκε 2023/09/22 14:58 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 57.1%
  • Όχι: 0.0%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 42.9%
  • Ψηφίστηκε: 7

Προγνωστικό: Over 3.5 @2.350 10/10 +13.50

Grįžtam prie futbolo.

Stuttgart yra įspūdingoje formoje ir kol kas stebina savo rezultatais, bet kai taip aktyviai žaidžia ir kraštai puikiai juda, tai bepigu tikėtis kitokio futbolo. Atakuojantis, puikiai veikiantis ir nebereikalo yra top 4 sezono pradžioje. Kol kas visi namų matchai buvo itin rezultatyvus ir nemanau, kad bus kitaip šiame matche, kadangi Stuttgartas diktuoja sąlygas visiems žemesnio ašalono teams, o svečiai vieni iš autsaiderių, tačiau savąją progą gali susikurti, kadangi namai turi spragų dėl savo atviro ir atakuojančio futbolo dėl to ir renkuosi tokį variantą. Siūlyčiau pasidėti 3.5 over šiose varžybose, labai geras tam koeficientas šiai dienai ir jeigu net svečiams nepramušus varžovų, turėtų pavykti veniems Stuttgartui pramušti tokį overį.

Guirassy S. praėjusį sezoną nupirktas žaidėjas iš Rennes puikiai isiliejo į komandą ir šį sezoną fantastiniu ritmu štampuoja vieną po kito goals ir tai galime pavadinti svajonių startas jam asmeniškai 8 įvarčiai per keturias rungtynes.Tačiau turėsiu kitokį variantą su šiokia tokia rizika, bet manau Silas yra antras puolėjas, kuris turi nemažai potencialo scoreti ir su geresniu koeficientu. Gerai sezoną pradėjo, kiek aprimo šiam momentui, tačiau laiko klausimas kada pramuš, kadangi tikiu, kad bus goals lietus liečiant Stuttgart, tai vieną progą tikrai turės ir jeigu pasinaudos bus nemaža galimybė pasipelnyti.

Overall, svečiai man šiam momentui yra prasčiausia team ir ypač išvykoje, o su tokia forma Stuttgarto reikia naudotis, nes vėliau gali ir duobė prasidėti, o tokius kiaurus varžovus turėtų bausti stipriai.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)