Select your timezone: Select
martyko

Arsenal - PSV

09/20 19:00
Προστέθηκε 2023/09/20 13:17 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 0.0%
  • Όχι: 0.0%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 0.0%
  • Ψηφίστηκε: 0

Προγνωστικό: Arsenal (win ir btts) @2.700 10/10 -10.00

Nors ir Arsenal man pastaruoju metu perioda klausimų savo žaidimu, bet meistriškumas turėtų šioje poroje sugroti. PSV įspūdingą formą pagavę, turi nemažai jau sužaidę varžybų einant nuo atrankos varžybų iki dabar demonstruoja fantastinę formą, tai man čia kaip ir klausimų nekelia dėl vieno bent goal iš jų pusės.

both teams mėgsta pulti ir kitokio žaidimo nežaidžiančios, aštrus, drąskantis futbolas, bet šiose rungtynėse gali būti kiek kitokia situacija. PSV mėgins points tikrai iškovoti ir gali susiginti tikrai neblogai kiek teko stebėti, tad itin rezultatyvių čia varžybų kažkaip nesitikiu. Spėčiau 2:1 rezultatą visumoje.

PSV itin protingai vadovaujama team Peter Boszo, kuris puikiai nulipdė team ir veikia kaip mechanizmas, tad atrankoje neturėjo problemų su nei vienu klubu. Aišku, dabar tas lygis gali kiek išsikreipti, nes neturėjo tokių rimtų išbandymų, žinant Netherlands lygą bei atrankos klubų pajėgumą, tai čia turės skaitytis tikrai su Arsenalo meistriškumu. Overio čia nesiūlysiu, nes kažkaip mažokas koeficientas. Tad dar vienas pasirinkimas bus Gabriel Jesus goals, nors čia ir rizikingas statymas atsižvelgiant, kad jis tik su Evertonu grįžo į rikiuotę, forma dar tikrai nebus pati optimaliausia, dėl to ir įdomu ar pavyks pralaužti vieną šaltą žaidžiant namuose.

Arsenal labai simpatiška team visumoje, daug kuriančiu žaidėjų, kurie išves ne vienai progai Jesus, kuris praėjusį sezoną žaidė puikiai ir labai tinka šiai teami. Nketiah neaišku ar žais, kadangi jį būtent ir pakeitė su Evertonu ir atrodė, kad trauma rimtesnė turėtų būti, tad visi svertai Jesus patempti komandą šioje poroje.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)