Select your timezone: Select
martyko

Galatasaray - Copenhagen

09/20 16:45
Προστέθηκε 2023/09/20 12:29 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 100.0%
  • Όχι: 0.0%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 0.0%
  • Ψηφίστηκε: 3

Προγνωστικό: Galatasaray (btts ir win Galatasaray) @3.300 7/10 -7.00

Na bandome naują dieną pradėti su lipimo iš minuso vakarykščio, kur mano akimis buvo nesuvokiamai blogai pagal visas tendencijas.

Turėsiu periodtą variantų, žaidėjo goal, btts ir win Gala bei overį varžybų.


Mano akimis, Galasaray per daug erdvių turinti team ir problemų tikrai gali danų grandas pridaryti, nors jų forma ir nėra pati bettersia šioje stadijoje, bet nuvertinti nereiktų, jog negali scoreti turkams goal. Kiek teko stebėti patį Galatasaray, dažnai kliurkų pridaro bėgdami aklai į puolimą pamiršdami apie gynybą, nors ir turi garsųjį vartininką, bet nėra jis nepramušamas.

both teams turi praradimus. Gala be Zaha, kuris vis dar praleidžia dėl savo traumos, tačiau jau paaskutinėse rungtynėse apšilo kojas Ziyech bei Tanguy Ndombele bei dar vienas turėtų šiandien Tottenham ekipos auklėtinis debiutuoti Davidson Sanchez. Tad Galasataray dėl puolimo nusiskundimo negealime turėti, turi tikrai aukšto lygio futbolininkus ir taip švaistydami savo lėšas bandys pasikapoti čempionų lygoje. Teorinių šansų turi kovoti dėl antros vietos su United tokiu žaidimu, bet klausimas kiek ilgai toks tragiškas sezonas kamuos United ir kol skandalai period įtampa tarp žaidėjų, tai turi realius šansus pakovoti ir parodyti nagus tam pačiam United. Copenhagenas nėra bloga team, turi savo pliusų, sugebėjo išnarplioti tą pati Rakową, kuris tikrai puikiai mokėdavo pradėti žaidimą nuo gynybos ir išvykoje nugalėdami lenkų klubą, nors ten buvo itin lygi kova bendrame kontekste ir nebuvo Rakow blogesnė team.

Overall, nežinau kas turėtų nutikti, jog Galatasaray neprimestų savo dinamiško žaidimo danams, kurie turėtų likti autsaideriais šioje grupėje su visa pagarba, bet neturi jie tokių pinigų konkuruoti su tokiais klubais, bet kaip ir minėjau goal gali scoreti.

Spėčiau 3:1, tad atitinkamai su tokiu dinamišku futbolu linkęs tikėti, kad turkai padengs didžiąją dalį overio ir rinksiuos 3.5

O žaidėją, kurį rinksiuos dėl goal, tai bus Mertens. Pastaruoju metu nepavyksta pasižymėti, nes dabar puolimo galva tapo Icardi, tačiau laikas rezultatyvesniame matche atsidaryti savo sąskaitą, meistriškumo sočiai turi ir gali užtekti vieno smūgio, kad pavyktų atidaryti savo kraitį grupėse. Buvo pagrindinis žaidėjas atrankoje, kur puikiai žiūrėjosi, tad vargu ar gali tęstis tokia ilga sausra goals net ir būnant Icardi.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)