Select your timezone: Select
martyko

Lyon - Juventus

02/26 20:00
Προστέθηκε 2020/02/26 09:20 | 2 ευχαριστούμε
  • Ναι: 63.2%
  • Όχι: 5.3%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 31.6%
  • Ψηφίστηκε: 19

Προγνωστικό: Juventus @2.050 10/10 -10.00

Uefa cempionu lyga. Pasirinkimas Juventus Peru.

Man asmeniskai labai panasus ivykis, kaip Bayern su Chelsea, aisku poros favoritas, bet gali buti ir apgaulinga situacija.

Lyon'as vos isejo is savo grupes, praktiskai visi lygiaverciai varzovai buvo, bet tuo metu buvo sveiki teams lyderiai Depay ir Reine-Adelaide. Gruodi gavo sunkias traumas ir Lyonas zenkliai susilpneja del aiskaus lyderio Depay, kuris yra kertinis zaidejas toje komandoje. Per transferu langa pasikviete Villareal Toko Ekambi, bet jis nera tas zaidejas, kuris galetu pakeisti deramai Depay bei sustiprino saugu pozicija su talentingu brazilu Bruno Guimaraes. Siuo metu puikiai zaidziantis Dembele Lyon ekipoje yra pagrindinis siaudas, kuris galeti padeti Lyonui kovoti bent jau del points sioje akistoje. Kita problema, Lyonas neturi stiprios gynybos, Jason Denayer vienas solidesnis zaidejas gynyboje, o kiti yra vidutiniokai. Lyonas buksuoja savo fermeriu lygoje ir rikiuojasi 7-toje vietoje. Daug ka pasako ju esama forma.

Juventus yra pirmi savo lygoje, nors irgi turi keblumu zaidziant su komandomis, bet kol kas yra priekyje.

Geros naujienos, Chiellini sugrizta i rikiuote, kuris yra gynybinis betonas ir galetu praktiskai visus klubus sustiprinti savo gynyba, ko labai truko Juventus teami, nemazai padalinta points vien del sio zaidejo nebuvimo. Esminis dalykas, Juventus turi problemu saugu grandyje, gal ir nesijaus pries Lyon'a, bet pries aukstesnio lygio klubus tikrai pasimatys spragu sioje vietoje, o apie puolima kalbeti nereikia. Puikiai antraji sezono dali zaidziantis "SENELIS" Ronaldo musa po goal per rungtynes (antroje puseje sezono) ir panasu, kad isibegejo ir nezada sustoti, o zinant, kad Lyonas turi problemu su gynyba, tai galimai goals gali pasizymeti tas pats Ronaldo.

Sutinku, kad Lyonas namie gali pakovoti del points, bet linkstu link to, kad over talento turinti team pasinaudos gynybos spragomis ir issives Peru is France.

Sekmes.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)