Select your timezone: Select
energetinis

Vokietija - Argentina

07/13 19:00
Added 2014/07/12 09:04 | 0 thanks
  • Yes: 83.3%
  • No: 3.3%
  • No Opinions: 13.3%
  • Voted: 60

Pick: Vokietija @130 10/10 -10.00

Finale susitinka viena Europos ir Pietu Amerikos komanda. Lazybu kontoros tiek vienus, tiek kitus skirste prie favoritu saraso. Sakyciau tikraji komandu pajeguma pamateme praeitose rungtynese. Nepaisant kritikos lavinos Argentinos ginyba sugebejo uzdengti pavojingus olandu zaidejus ir galiausiai po 11m baudiniu serijos patekti i finala. Vokieciai pusfinali suzaide ispudingai, sutriuskindami brazilus jie ne tik pagerino pusfinalio rekorda, bet ir ispudingu zaidimu, tempu parode visiems ka gali.
Dabar laukia finalas, kur daznai viska gali nulemti mazos klaidos, detales. Argentinos pagrindine jega be abejones slypi Messi individualime, jei ne jis kazin ar si rinktine butu tiek nuzengusi. Zinoma sioje rinktineje nepamirskime ir kitu zmoniu, kurie ginasi bei padeda, bet ivarcius musa ir gelbsti komanda tik vienas. Argentinos zaidimas priklausys nuo sio zmogaus, jei jam kurs progas arba paprasciausiai jis sugebes pats susikurti Argentina gali buti itin pavojinga, neatmeskime ir varianto, kad galbut suzibes ir kiti Argentinos futbolininkai puolime, kuriu po kol kas pritruksta.

Vokietija dar karta irode, kad tai itin galinga rinktine, kuri zino kaip pasiekti pusfinalius, o dabar galu gale pasiektas ir finalas. Komandas pagrindinis pliusas slypi taktikoje, harmoningame zaidime, aukstame tempe. Komandoje zinoma nera tokios asmenybes kaip Messi, bet tikrai yra zaideju, kurie lygiai taip pat gali imusti fantastiska ivarti ir nulemti rungtynes.
Siame finale manau Vokietija laimes, nes rinktine yra itin drausminga kas gali padeti uzdengti tiek Messi, tiek kitus futbolininkus, o taip pat puikiai zinome geras, greitas vokieciu atakas.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)