Select your timezone: Select
energetinis

Brazilija - Vokietija

07/08 20:00
Added 2014/07/06 07:38 | 0 thanks
  • Yes: 50.0%
  • No: 25.0%
  • No Opinions: 25.0%
  • Voted: 24

Pick: Vokietija @150 6/10 +9.00

Pusfinalio macas idomus. Tiek viena, tiek kita komanda buvo laikytos favoritemis dar pries turnyra. Brazilai nenudziugino geru zaidimu. Grupeje pirmosiose rungtynese buvo istempti teisejo, Meksikos taip ir nepalauze ir galiausiai nuskiraude Kameruna. Jau astuntfinalyje siai rinktinei galejo viskas pasibaigti, tik po atkaklaus maco ir 11m baudiniu serijos seimininkai siaip ne taip issikapte. Kitose rungtynese su Kolumbija vaizdas buvo kiek geresnis, nors brazilai laimejo minimaliu rezultatu, jie kontroliavo rungtynes, puolime jie atrode neblogai, o ginyboje neleido reikstis kolumbieciams, juos uzdenge.

Vokietija galbut nedemonstruoja pacio graziausio zaidimo ir laimi minimaliais rezultatais, visgi komanda atrodo galinga. Tai pati universaliausia komanda taktiskai cempionate, galinti zaisti puikiai kontraatakomis ir kurti taip pat pozicines atakas. Nereiktu pamirsti ir puikios vokieciu disciplinos. Paskutinese rungtynese, tiesa prancuzai progu susikure, bet tai ju puikaus darbo nuopelnas, manau Vokietija praeitose rungtynese iveike labai stipru varzova.

Pusfinalio maca laimes vokieciai. Brazilai prarade Neymara tures lyg is naujo mokintis vaikscioti. Visas rungtynes tai buvo pagrindine ju korta puolime, tiek musant ivarcius, tiek perduodant kamuoli, kuriant atakas, kas gali kitas imusti? Po kol kas tokio puolejo nerandu, tiek Hulk, tiek Fred atakuose nematyti. Kitas svarbus dalykas tai, kad negales padeti toks svarbus, patyres zaidejas kaip Thiago Silva, zaidziant pries Vokietija sis gynejas butu tikrai pravertes. Galbut brazilai kazka sugalvos, bet pakeisti siuos zaidejus pilnai ju rinktineje neimanoma. Visgi renkuosi vokiecius.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)