Select your timezone: Select
energetinis

Bayern Munchen - Borrusia Dortmund

05/17 19:00
Added 2014/05/17 09:10 | 0 thanks
  • Yes: 76.9%
  • No: 7.7%
  • No Opinions: 15.4%
  • Voted: 26

Pick: Bayern Munchen @100 8/10 -8.00

DFB Taurės finale susitinka turbūt geriausios dvi vokiečių ekipos per kelerius metus. Neutralioje aikštėje žais praėjusių metų Čempionų Lygos laimėtojas Bayern Munchen ir Borrusia Dortmund. Principinė kova tarp šių komandų vyksta jau kelerius metus. Vokietijos čempionate būtent šios ekipos rungiasi kelerius metus dėl Bundesliga titulo. Tiesa šiais metais Bayern komanda ganėtinai lengvai įrodė savo pranašumą lygoje ir senai buvo atsiplėšusi nuo kitų komandų.

Nors daugelis kritikuoja Guardiolos filosofija, jo žaidimo stilių, pagal kurį žaidžia Bayern rezultatai komandos yra geri. Bayern jau dabar yra Bundesliga čempionas, o taip pat turi galimybę laimėti DFB Taurę. Čempionų lygoje vokiečių čempionas žaidė galingai ir realiai niekas negalėjo priešintis, kol nebuvo susitikta su Madrido Real, ten reiktų pripažinti visas Bayern tiek puolime, tiek ginyboje atrodė kur kas blankiau už Real.

Dortmundo komanda šį sezoną negalėjo mesti rimto iššūkio tam pačiam Bayern, dėl gausybės traumų. Beveik visą sezoną iškrisdavo iš rikiuotės tai vieni, tai kiti svarbiausi komandos žaidėjai, kas atitinkamai neleido komandai žaisti gerai. Nepaisant visko klubas nenukrito į žemas pozicijas, o sugebėjo mesti gana neblogą iššūkį Čempionų Lygoje tam pačiam Madrido klubui, taip pat klubas turi geras poziciajs užimti antrąją vietą Bundeslygoje. O dabar šansas ir laimėti DFB Taurę.

Taurę turėtų laimėti visgi Bayern. Rungtynių braižas greičiausiai aiškus, Bayern stengstis kontroliuoti rungtynes, kamuolį, o Dortmundo ekipa darys tą ką moka geriausiai kontraatakuoti. Visgi Bayern atrodo labiau susižaidęs, pajėgesnis, o Dortmundo klubas šį sezoną banguotesnis. Po kol kas Bayern dabartinė filosofija nepragniaužė tik Real, visos kitos komandos būdavo įveikiamos ir gana lengvai. Manau Bayern titulą laimės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Related picks (1)

Comments (0)