Select your timezone: Select
energetinis

Olandija - Meksika

06/29 16:00
Added 2014/06/28 12:01 | 0 thanks
  • Yes: 82.4%
  • No: 5.9%
  • No Opinions: 11.8%
  • Voted: 68

Pick: Olandija @110 7/10 +7.70

Astuntfinalyje susitiks praejusio pasaulio cempionato antrosios vietos laimetoja Olandija ir be abejones viena geriausiu Siaures Amerikos komandu.

Jei pries du metus Olandija EURO 2012 cempionata pabaige labai prastai, tai dabar naujas rinktines treneris vel atkele komanda i vezes. Pirmose rungtynese ispanai buvo sutriuskinti, iskovota sunki pergale pries Australija ir rungtyniu pabaigoje palauzta Cile, skrajojantiems olandams leme uztikrinta pirmaja vieta savo grupeje. Po kol kas si rinktine yra imususi daugiausiai ivarciu ir puolime be jokios abejones turi ka pasiulyti. Ekspertai pagrindini jos minusa laiko silpna ginyba, kuri ir gali buti kliutis zengiant link nugaletoju, bet po kol kas vaizdas labai geras, treneris sugebejo padaryti is puikiu zaideju komanda, ko nebuvo tarkim pries tuos pacius dvejus metus. Lyginant Olandija pries du metus ji buvo tik stiprus individualai, dabar tai komanda.

Meksika niekuo nenustebino, jau pries cempionata buvo kalbama, kad A grupeje pirma vieta atiteks Brazilijai, o del antrosios greiciausiai kovos Kroatija ir Meksika. Gal kiek stebinancios puikios rungtynes komandos pries Brazilija, kuomet buvo pasiektos lygiosios, labai teigiamas rezultatas, zinant ka Brazilija turi puolime, aisku uz tai Meksika turetu dekoti vartininkui. Meksika demonstravo tikrai nebloga zaidima ir ji dar karta irode, kad futbola zaisti moka.

Sis macas turetu buti idomus, pagal viska Olandija yra stipresne ir turetu zengti i kita etapa, bet jau mateme Meksika rungtynese su Brazilija, kuomet meksikieciai nepabijojo favoritu ir kovojo iki galo. Siose rungtynese meksikieciai zino, kad gali kovoti ir manau kovos, bet visgi linkciau prie Olandijos pergales. Komanda turi puiku arsenala puolime, kuris po kol kas nera stabdomas ir manau jis dar nera pilnai isnaudotas. Klimtas aisku palankesnis Meksikai, bet europos atstovai atrodo labai stiprus fiziskai ir istvermes jiems netruksta, visgi galvoju cia laimes oranziniai olandai.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)