Select your timezone: Select
bcrytas

Feyenoord - Manchestern United

09/15 17:00
Added 2016/09/15 14:46 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 100.0%
  • Voted: 8

Pick: Manchestern United ((Kad rezultatas bus 0-3 manu naudai)) @1350 4/10 -4.00

Sveiki,
sveiki, susitinka olandijos pirmenybiu lydere feyenoord, ir anglijos pirmenybiu viena is komandu kuri tik siam ture pralaimejo.
pirmiausia apie feyenoord kelia i europos lyga: jiems kelia garantavo pernai 3 vieta olandijos lygoje. siuo metu forma labai gera per 10 rungtyniu 1 nesekme ir toji psv komandai.
prognozuojama sudetis:
Jones
Karsdorp – Botteghin – Van Der Heijden – Woudenberg
El Ahmadi – Kuyt – Vilhena
Berghuis – Jorgensen – Toornstra

Manchestern united kelias i europos lyga: kaip zinome pernai uzeme 5 vieta, ir pirma karta nuo sezono pradzios varzysis europos lygoje, beja kaip tik sio turnyro ir nera laimejusi viena titulisciausiu komandu europoje. siuo metu forma: per 10 macu dvi nesekmes viena city kita dortmund😁 Labai realu, kad ją klubui padėti pasiekti gali Zlatanas Ibrahimovičius.
sudetis:
De Gea
Darmian - Bailly – Smalling – Rojo
Schneiderlin – Pogba
Rashford – Depay – Martial
Ibrahimovič

Nemanau kad manu laidos si turnyra, tikiu kad des visas pastangas laimeti😁 ir tikrai ryskus siuos poros favoritas mano akim yra united. pirmiausia sudetimi, nors ibra nezaidzia ketvirtadieniais, bet manau ir jam ir kitiems klubo nariams netruks motyvacijos, kazka nuveikti si sezona naudingo😁
pirmiausia patirtis ir pati komanda sutverta laimeti😁 feyenoord nors ir turi potincialo bet manau mazokai 😁

na manau manu si sezona sutverta pergalem, ir reikia pabandyti paspelioti tikslu rezultata, manau feyenoord jei ir imus tai per klaida, nors ir gerai atrodo olandijos pirmenybese. as linkes i tai kad pasikartos brugges ir leicester likimans, nors manau geriau suburta komanda, nei leicester city 😁 reikia pabandyti😁

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)