Select your timezone: Select
bcrytas

Feyenoord - Manchestern United

09/15 17:00
Added 2016/09/15 14:45 | 0 thanks
  • Yes: 66.7%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 33.3%
  • Voted: 6

Pick: Manchestern United @-110 10/10 -10.00

Sveiki, susitinka olandijos pirmenybiu lydere feyenoord, ir anglijos pirmenybiu viena is komandu kuri tik siam ture pralaimejo.
pirmiausia apie feyenoord kelia i europos lyga: jiems kelia garantavo pernai 3 vieta olandijos lygoje. siuo metu forma labai gera per 10 rungtyniu 1 nesekme ir toji psv komandai. Pagrindiniai „Feyenoord“ ginklai turėtų būti patyrę komandos futbolininkai, kurie turi patirties Anglijos „Premier“ lygoje ir yra ne kartą žaidę prieš „Manchester United“. Turbūt didžiausią grėsmę kels 36-erių metų veteranas Dirkas Kuytas, kuris anksčiau žaidė „Liverpool“ klube ir jam rungtynės su „Man United“ visada buvo ypatingos. Į šios ekipos vartus olandas per savo karjerą yra pelnęs tris įvarčius. Praėjusį sezoną visišku ekipos lyderiu buvęs D.Kuytas demonstruoja, kad parako jis turi dar ir šiam sezonui. Per penkis lygos mačus puolėjas yra įmušęs 3 įvarčius. Tiek pat kartų, bet vos per dvi rungtynes, yra pasižymėjęs ir buvęs „Southampton“ krašto puolėjas Eljero Elia. Tris įvarčius yra įmušęs ir puolėjas Nicolai Jorgensenas, todėl galime teigti, kad „Feyenoord“ puolėjau jau nuo sezono pradžios yra įgavę gerą sportinę formą. Išskirti verta ir buvusį „Aston Villa“ saugą Karimą El Ahmadi. 31-erių metų marokietis per penkias lygos dvikovas pasižymėjo 2 įvarčiais.

prognozuojama sudetis:
Jones
Karsdorp – Botteghin – Van Der Heijden – Woudenberg
El Ahmadi – Kuyt – Vilhena
Berghuis – Jorgensen – Toornstra

Manchestern united kelias i europos lyga: kaip zinome pernai uzeme 5 vieta, ir pirma karta nuo sezono pradzios varzysis europos lygoje, beja kaip tik sio turnyro ir nera laimejusi viena titulisciausiu komandu europoje. siuo metu forma: per 10 macu dvi nesekmes viena city kita dortmund😁 Labai realu, kad ją klubui padėti pasiekti gali Zlatanas Ibrahimovičius. Patyręs švedas iškart tapo nauju komandos puolimo lyderiu ir jau yra pelnęs keturis įvarčius. Galime būti tikri ir tuo, kad šįkart startinėje sudėtyje rungtynes pradės puolėjas Marcusas Rashfordas, kuris spėjo įrodyti savo vertę J.Mourinho ir strategas patvirtino, kad 18-mečiui suteiks progą žaisti nuo rungtynių pradžios. „Man Utd“ ekipai tikrai šioje dvikovoje tikrai nepadės Henrikhas Mkhitaryanas ir Jesse Lingardas, kurie abu yra patyrę smulkias traumas. J.Mourinho ketina suteikti poilsio ir savo pagrindiniams krašto gynėjams Luke'ui Shaw bei Antonio Valencia.. Šį mačą praleis ir ateinantį mėnesį žaisti negalės Philas Jonesas. Įdomu ir tai, kad aikštėje nematysime ir Wayne'o Rooney, kadangi J.Mourinho nusprendė ir savo komandos kapitonui suteikti poilsio.
sudetis:
De Gea
Darmian - Bailly – Smalling – Rojo
Schneiderlin – Pogba
Rashford – Depay – Martial
Ibrahimovič

Nemanau kad manu laidos si turnyra, tikiu kad des visas pastangas laimeti😁 ir tikrai ryskus siuos poros favoritas mano akim yra united. pirmiausia sudetimi, nors ibra nezaidzia ketvirtadieniais, bet manau ir jam ir kitiems klubo nariams netruks motyvacijos, kazka nuveikti si sezona naudingo😁
pirmiausia patirtis ir pati komanda sutverta laimeti😁 feyenoord nors ir turi potincialo bet manau mazokai 😁

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)