Select your timezone: Select
bcrytas

Osmanlispor - Steaua

09/15 19:05
Added 2016/09/15 14:14 | 0 thanks
  • Yes: 35.7%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 64.3%
  • Voted: 28

Pick: Osmanlispor @-105 10/10 +9.50

Osmanlispor ispudingai pradejo si sezona, ir tikrai gerai atrodo turkijos lygoje, ir europoje prasibrove i grupiu etapa, beja cia yra pagrindinis vartininkas lietuvis. osmanlispor kelias iki europos lygos grupiu etapo: palaušta midtjyland bendru rezultatu 3-0; kalju nugalėta 3-0; zimbru nugalėta 7-2. aišku varžovai gal ir nebuvo patys galingiausi bet faktas byloja, kad komanda ne iš kelmo spirta, šiuo metu puiki forma turbūt net daugeliui nekils abejoniu dėl šios komandos pergalės. per paskutines 15 rungtyniu tik viena neskeme. 8 pergales ir 6 lygiosios. kad tašką iškovos net neabejoju ši komanda. turkijos lygoje siuo metu rykiuojasi 5.
Osmanlispor zaidejai:
vartininkas: ž. karčemarskas (senai bematėme lietuvoje jį)
gynejai: vršajevič, prochazka, curuksu, tiago pinto
saugai: guven, n'diaye, cagiran
puolejai: kilicaslan, rusescu, delarge
Si komanda mėgsta zaisti puolime net visi 5 puolejai yra suzaide maziausiai dvi rungtynes turkijos lygoje😁

Steaua, pastaraisiai sezonais nelabai sekasi prasibrauti i cempionu lyga, tad tenka varzytis, antroje pagal pajeguma lyga. kelias i europos lygos grupiu etapa buvo toks: cl atrankoje sparta prague 3-1 nugalėjo, ir pralošė city 0-6. Šiuo metu rumunijos čempionate steaua pirmauja 4 taškais prieš artimiausią persikiotoją. forma per 15 rungtynių yra tokia: 2 pralaimėjimai, 4 lygiosios, ir 9 pergalės. Rumunijos ir turkijos pirmenybės labai skiriasi lygiu. sudėtis:
vartininkas: nita
gynejai: mitrea, momčilovič, tamas, tosca
saugai: tanase, achim, bourceanu, aganovič, adrian popa, rick boldrin, william
puolejas: tudorie.

išvada: komandos mėgsta žaisti skirtinga futbola, steaua labiau gynybini ir paremta saugų žaidimu, o osmanlispor puolimu ir turimais puolėjais. pažiūrėsim kuri komanda labiau primes žaidima. aš einu su šia turkijos komanda ir tikrai tikiu šios komandos pergalės. vienas dalykas rumunu komanda turi tik kelis legionierius, o to europai manau bus maža😁 sėkmės!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)