Select your timezone: Select
martyko

Australia W - England W

08/16 10:00
Προστέθηκε 2023/08/16 04:58 | 1 ευχαριστούμε
  • Ναι: 57.1%
  • Όχι: 14.3%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 28.6%
  • Ψηφίστηκε: 7

Προγνωστικό: Australia W @2.400 10/10 +14.00

Kitas moterų pusfinalis, kuriame rinksiuos du variantus. over bei England rinktinės Peru.

Įdomus pusfinalis laukia pilname stadione su kiek over, nei 80 tūkst. žiūrovų. Australia merginos niekada dar prie tokių skaičių nėra žaidžiusi, o England rinktinė yra tą patyrusi ir morališkai joms adaptuotis nebus taip sudėtinga, startinis jauduliukas gali kiek paimti viršų vietines futbolininkes. Simpatizuoju tiesa sakant Australia nuo čempionato pradžios, itin simpatiška rinktinė, aštrūs Peru po kurių itin sunku apsiginti, nes išveda savo krašto saugęs bei puolėjas goalsi ir tų progų nemažai kiekviename matche susikūrė. Daugelis galvoja, kad čia gali būti underinės rungtynės, tačiau aš kiek kitokios nuomonės, lygiai taip pat kaip kitoje pusfinalio poroje, kur atsivėrus kiek žaidimui itin pavojinga, o ankstyvas goals gali pakeisti matcho eigą ir padidinti ženkliai didesnį tempą. Faktas, kad both turi labai nemažai potencialo gynyboje, bet aš esu kiek kitokios nuomonės šiose rungtynėse dėl to ir rinksiuos overį.

Antra, England rinktinė nemažai rezervo turi dar, ne visos žaidėjos parodė savo potencialą ir su tokiu suolu joms problemų nėra yra dėl sėdinčios James Chelsea žvaigždės, kuri rungtynėse su Niger gavo raudoną kortelę ir jeigu praeis šį etapą, jau galės prisijungti prie rinktinės finale. Apskritai England moterų futbolas sparčiai auga, nemažai investicijų į moterų futbolą, nemažai žiūrovų pradėjo vaikščioti į jų vietinius čempionatus, tiek rinktinės kas leidžia manyti, kad moterų futbolas ateityje tikrai kils ir lygis taipogi sparčiai augs kiek tenka stebėti.

All in all, England rinktinė turėtų ir yra favoritė win PČ, turi nemažai gerų ir stiprių gynyboje, patirtis laimint Europos čempionatą duoda nemažai experience, moka prisitaikyti prie įvairaus plauko varžovių braižo, tiek gynyba, tiek puolimu. Manau turėtų minimale Peru pasiekti Peru 1:2. Australia tikrai stipri rinktinė ką ir įrodė šiame PČ žygiuodamos iki pusfinalio, tad galima ir saugesnius variantus mėginti draw or no bet, tačiau noriu iki galo vašką išspausti iš šių varžybų.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)