Select your timezone: Select
deividasm

Zwolle - Utrecht

01/17 19:00
Προστέθηκε 2020/01/17 12:35 | 3 ευχαριστούμε
  • Ναι: 66.7%
  • Όχι: 0.0%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 33.3%
  • Ψηφίστηκε: 6

Προγνωστικό: Πάνω (3 goal) @-133 10/10 +7.50

Netherlands lyga dažniausiai garsėja rezultatyviomis rungtynėmis. Šiandien susitinka Zwolle, esanti 15-toje vietoje su 16-a points ir Utrecht 7-toje vietoje su 29-iais points. Rungtynėms labai svarbios bothems komandoms - vienai reikalingi points, norint išlikti lygoje, o kitai norint pakovoti dėl vietos kitą sezoną Europoje.
Zwolle yra viena iš blogiausiai besiginančių komandų lygoje. Žaidžiant namuose team vidutiniškai prasileidžia po 2.5 goal, tačiau scorea ir visai nemažai - po 2.1. Ši team jau 8-iuose iš paskutinių 10 susitikimų namuose prasileido po 2 arba over goals, o taip pat nė vienas firstis periodnys jų namų rungtynėse nepasibaigė be goals (vid. 1.5 goal). Verta paminėti ir tai, kad antrojo periodnio vidurkis yra 2.5 goal ir apskritai Zwolle stadionas yra vieta, kur scoreama oversiai goals lygoje - 4.63 vidutiniškai.
Kalbant apie Utrecht tai ši team žaidžia visai neblogai. Įdomu tai, kad jų žaidimas išvykose yra geresnis nei žaidžiant namuose. team išvykose vidutiniškai scorea po 1.6 goal ir prasileidžia beveik po tiek pat. Utrecht iš esmės yra daug geresnė team, nei Zwolle ir turi daug kokybiškesnius žaidėjus, todėl šiandien turėtų kovoti tik dėl Peru. H2H irgi jų pusėje su 5-iomis Peru iš paskutinių 7 rungtynių.
Taigi, šiandien čia turėtų būti rungtynės su daugybe goals. both teams turėtų kovoti dėl Peru, bet visgi favoritai yra Utrecht. Žinant, kiek įprastai goals yra mušama Zwolle stadione būtų keista pamatyti ne rezultatyvias rungtynes. 3-ijų goals atveju pinigai grįžtų. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)