Select your timezone: Select
petrazole

Panathinaikos - Real Madrid

10/06 17:00
Added 2022/10/06 12:21 | 0 thanks
  • Yes: 85.7%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 14.3%
  • Voted: 7

Pick: -5 Real Madrid @100 7/10 -7.00

Pao šį tarpsezonį atsinaujino iš pagrindų. Vasara team paliko: Peytonas Siva, Leonidas Kaselakis, Jeremy Evansas, Nemanja Nedovičius, Darylas Maconas, Okaro White'as, Ioannis Papapetrou , Vassilis Kavvadas. Vasaros turguje PAO sugebėjo nugriebti: Marių Grigonį, Artūrą Gudaitį, Nate Woltersą, Paris Lee, brolius Kalaitzakius, Dericką Williamsą, Mateušą Ponitką bei Andrew Andrews. Prie teams vairo stojo D. Radonjičius, ilgametis Crvena Zvezda strategas, kurio karjera užsienyje neskaitant dviejų Germany titulų su Bayern nėra įspūdinga. Pirmajame rimtame pasitikrinime Greece taurėje su Oly, žalieji buvo uždusinti gynyboje, pelnyti viso labo 52 points ir pralaimėta beviltiškai 52:67. Kol kas ši team atrodo kaip žaidėjų kratinys, be įdomesnių žaidimo idėjų.
Real šį tarpsezonį taip pat padirbėjo iš peties. Vasarą komandą paliko T. Thompkins, J. Taylor, T. Huertel bei labai negražiai atsisveikinta su P. Laso, į kurio vieta stojo C. Mateo. Karališkasis klubo turėjo periodtą skambių pasirašymų su D. Musa ir M. Hezonja (kuris kol kas nerando savo vietos aikštelėjė). Iš Milano grįžo sūnus paklydėlis S. Rodriguez. Branduolys išlaikytas tas pats ir prijungta solidžių žaidėjų. Šiame sezone jau nukalta Barca supertaurės finale, ACB startuota dviem Ghana solidžiomis Peru.
Traumos: PAO šįvakar versis be N. Wolters, o Real savo sudėtyje neturės C. Alocen, A. Abalde, N. Williams-Goss, R. Fernandez, neaišku ar galės rungtyniauti A. Hanga.
Graikų milžinas nors ir atsinaujino, tačiau neatrodo kaip team, kuri kovos dėl patekimo į top 8. Kol kas tai yra žaidėjų kratinys, kuris nerodo gero krepšinio. Real team viena iš pagrindinių pretendenčių į titulą, team išlaikė savo branduolį, pasipildė aukšto lygio žaidėjais, o ir žaidimo lygis sezono pradžiai itin solidus. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)