Select your timezone: Select
Realmoney

Federer - Nugalėtojas

09/08 22:00
Added 2014/08/19 16:14 | 0 thanks
  • Yes: 41.9%
  • No: 38.7%
  • No Opinions: 19.4%
  • Voted: 62

Pick: Federer (Čempionas - Federer) @400 7/10 -7.00

Sveiki, senai čia nieko nesiūliau, bet dabar artėja US Open, tad pagalvojau pasidalinti savo pasirinkimu. Jau ir taip žadėjau rinktis Federer, tačiau pamatęs šį Nadalio pranešimą, visiškai neabejoju Maestro pergale.

"I am very sorry to announce I won’t be able to play at this year’s US Open a tournament on which I’ve played 3 consecutive finals in my last participations. I am sure you understand that it is a very tough moment for me since it is a tournament I love and where I have great memories from fans, the night matches, so many things… Not much more I can do right now, other than accept the situation and, as always in my case, work hard in order to be able to compete at the highest level once I am back." - Nadal.

Kadangi, Nadal turi problemų su dešinės rankos riešu, jis nedalyvaus, kas lieka iš tų žmonių, kurie gali mesti tikrai rimtą iššukį? Matau tik Djokovič, kaip ten su Tsonga neaišku, ar tai buvo tik vienas sužibėjimas ar ir vėl mes rimtą iššukį. Žinoma galima vardinti daugelį žaidėjų, tačiau anksčiau ar vėliau jie suklups ir visi big serveriai neabejoju kris dar iki pusfinalių, na nebent Raonič gali atlaikyti tokį tempą.

Daugelis kalba apie Federerio amžių, kad žaidėjas neatlaikys tempo ir panašiai, tačiau jiems siūlau pasidomėti kiek daugiau. Federer po labai nesėkmingo praėjusio sezono pats minėjo, kad daug laiko skirs fiziniam pasiruošimui, o ir korte atrodo visiškai šviežias, nemačiau rungtynių šiame sezone, kad vaikščiotų nuleidęs galvą, tad čia tas amžius tikrai neriba. Žinoma jei reikės žaisti penkis setus su Djokovič, tada šansai laimėti ženkliai pamažėtų.

Djokovič kaupiasi būtent US Open turnyrui, čia faktas ir tai mes matėme jo prastame žaidime tiek Montrealyje, tiek Cincinatyje, tačiau kyla klausimas ar tikrai Djoko spės sugrįžti į optimalią fizinę formą, nes su tokiu žaidimu jis nieko negalės pasiūlyti tam pačiam Fedui.

Variantas paprastas, keliauju su Federer, jeigu vėliau atsiras galimybė draustis, manau ja ir pasinaudosiu įvertinęs kitų žaidėjų žaidimą. Sėkmės, kas keliaujate kartu.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)