Select your timezone: Select
Gediminas

KK Partizan - Montepaschi Siena

03/05 19:45
Added 2008/03/05 19:45 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Neįmes 148.5 taško per abi ekipas. (Neįmes 148.5 taško per abi ekipas.) @-111 6/10 -6.00

Sveiki,

Grįžtu po ilgos pertraukos, taigi žiūrėsiu kaip seksis įsivažiuot.


Partizan komandos ankstesni rungtynių rezultatai:

Montepaschi Siena - Partizan 71:54 = 125
Panathinaikos - Partizan Mobtel 67:65 = 132
Partizan Mobtel - Efes Pilsen 78:65 = 142

Montepaschi komandos ankstesni rungtynių rezultatai:

Montepaschi Siena - Partizan PM 71:54 = 125
Efes Pilsen - Montepaschi Siena *69:69 = 138
Montepaschi Siena - Panathinaikos 84:75 = 159


*Lietuviškose lažybų bendrovėse fiksuojamas rezultatas po 40 rungtynių minučių.
Pratęsimo taškai neskaičiuojami.

Statistiniai duomenys rodo, kad iš šešių bendrai sudėjus Partizan ir Montepaschi žaistas rungtynes, gautas tik vienas rezultatyvus mačas lyginant su totalu (148.5), kurį duoda šiandien Lietuvos lažybų bendrovės(Omnibet, Orakulas, Triobet). TopSport duoda 149. Bet nė kuo nesiskiria šis totalas nuo kitų bendrovių. Įmetus 149 taškus, statymas pralaimi.

Taigi, kodėl mano pasirinkimas, kad komandos įmes mažiau nei 148.5?

Pirmiausia, komandos sudėtys:

Italai jau senai apsiprato žaist be R.Kaukėno, taigi bėdos nėra. Atleidę Keith McLeod(sužaidė ketverias rungtynes Eurolygoje, ppg – 4.5), pakeitė kitu žaidėju – Drake Diener (TOP16 žaidė visas trejas rungtynes ir tik vieneriose pelnė tris taškus.) Keitimas lygus. Niekuom nepasistiprino Italai.

Partizan ekipa traumų neturi, neatleido ir nieko nenusipirko.

Faktai:

Italų ekipoje žaisti gauna visi žaidėjai, visi moka mest taškus. Aišku yra išsiskiriančių lyderių kaip: Lavrinovičius, Mctyre, Sato. Be puolamosios jėgos, Siena pasižymi itin kibia gynyba.

Ta pati situacija ir pas Partizan, keletas lyderių, tačiau žaisti gauna beveik visi.
Partizan ekipa viena blogiausiai puolanti TOP16 varžybose. ~66 taškus per rungtynes. Bet nepamirškim ir gynybos. Moka ir gali, bei taip ir daro Partizan ekipa.
Palyginus praeitus metus ir šiuos, kaip žaidė Belgrado klubas tai tempas šios komandos yra numuštas. Nebėra „bėk ir mesk“.


Turnyrinės lentelės reikšmė:

Mačas abiems ekipoms itin svarbus. Pergalė šeimininkams labai sustiprintų patekimą į kitą etapą, nes graikų „super“ klubas Panathinaikos tikrai gilioje duobėje ir neformoje. Efes Pilsen atleido pagr. Savo lyderius(be kurių sunku kašką bepadaryt), taigi puikus šansas Belgradui išeiti antriem. Konkurentai grupėje nukraujavę ir šiandieninis siekis laimėt turetų turėt didelę reikšmę rezultatyvumo kritimui. Visgi mačas įtemptas, daug klaidų, tikrai komandos nebėgs atsidengusios.

Iltalams pergalė reikalinga, kad tikrai užsitikrintų kelialapį į sekantį etapą. Motyvacija taip pat yra. Kaip nekartą esu įsitikinęs, motyvacija + motyvacija sudaro nerezultatyvų mačą.

Apibendrinant, renkuosi abiejų komandą gebėjimą gintis, statistiką, kuri palanki šiam statymui bendrai, bei tarpusavyje sužaistas nerezultatyvus mačas, motyvacija pas abi ekipas, mušanti tempą.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)