Select your timezone: Select
sets

Man Utd - Hull

05/06 21:45
Added 2014/05/06 19:39 | 0 thanks
  • Yes: 37.5%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 62.5%
  • Voted: 8

Pick: Over (1.5 yellow card) @230 6/10 -6.00

Pasirinkimas - Manchester United over 1.5 geltonos korteles.

Visu pirmiausiai - pasirinkimas labiausiai imamas del value. Ryskiai per didelis koeficientas. Ilgai neteko zvalgytis,bet regis tiktai bwin duoda sita pasirinkima.

1. United zaidejai si sezona pries save pamate 63 korteles per 36 varzybas,taigi vidurkis statymui palankus.

2. Labiausiai tikiuos korteles is Vidic'iaus. Jau Aisku,jog po sio sezono Vidic'ius paliks raudonuosius velnius,todel paskutinese sio sezono namu rungtynese - atiduos viska,kad fanai ir toliau ji uztartu bene geriausiu zodziu visoje komandoje. Tiesa,paskutiniu metu ne pirmaja jaunyste isgyvenantis 32-ieju metu gynejas yra ryskiai letesnis nei savo karjeros pike,todel kortele uzsidirbti vienas juokas.

3. Man Utd turi tik teorines galimybes dasikapstyti iki 6vietos,tad galima manytii,jog motyvacijos zaisti nebus pernelyg daug. Bet visgi as su tuo sutikti neskubeciau. Giggs tikrai reikalaus is savo buvusiu komandos draugu,o dabar jau aukletiniu maksimalaus susikaupimo paskutinese sezono rungtynese Old trafford'e. Visu pirma,del to,jog net neabejojama,jog jis noretu gauti pasiulyma is klubo del sutarties islikti vyriausiojo trenerio poste ir nuo kito sezono pradzios,o po pralaimejimo Sunderland'ui jam motyvuoti zaidejus arsiai kovai yra butina.

4. United paskutinese rungtynese su Sunderland gavo 2 geltonas,pries tai rungtynese su Norwich viena,bet Norwich tose rungtynese atrode tragiskai,manau Hull'as siandien atrodys tikrai geriau nei pastarieji. Netgi tada kai buvo pasiekta uztikrinta pergale pries Aston Villa,raudonieji sugebejo gauti 2 geltonas korteles. Taigi is paskutiniu 5 namu macu 4 overiai.

5. Teisejas - Craig Pawson. 9 rungtynes - 26geltonos korteles. Vidurkis beveik 3 per rungtynes rodo,jog korteles is kisenes traukti nebijo.

Dar karta pasikartosiu,nors ir argumentu nemazai,pagrindinis motyvas sio pasirinkimo tai koeficientas,mano nuomone turetu buti apie 2.3-2.7 bet ne toks koks yra dabar.

Jeigu komentaruose norit parasyti,jog nesamone - Hull'as zais antros sudeties nes yra traumuoti Allan McGregor, Robbie Brady ir Paul McShane plius jie ruosiasi FA Cup'o finalui su Arsenalu,tai galit ir nerasyt,as ta irgi zinau.

Sekmes

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)