Select your timezone: Select
Milicininkas

Manchester United - Barcelona

02/23 20:00
Προστέθηκε 2023/02/23 07:13 | 1 ευχαριστούμε
  • Ναι: 75.0%
  • Όχι: 0.0%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 25.0%
  • Ψηφίστηκε: 4

Προγνωστικό: Manchester United (Manchester United pateks į kitą etapą) @1.650 8/10 +5.20

Neieškau kitur, gal būtų ir geresnis koeficientas, bet Betsafe man tinkama kontora. Žodžiu būsiu paprastas, ėjau už Mancehsterį praeitą savaitę ir sakiau, kad Draw no Bet. Draw no Betė. Šiandiena turime situacija tokia, kad Manchesteris žaidžia namuose (pliusas), bet be viso to, bus pasikeitimų ir sudėtyse. Visų pirma:
Manchesterį galės dalyvauti Sabitzer; Martinez; McTominey ir greičiausiai Antony (bent jau antrame periodnyje jeigu būtų poreikis galėtų išbėgti pagyvinti puolimą).
Barcelonoje negalės žaisti Gavi ir Pedri - abu startinės sudėtės žaidėjai, abu buvo labai matomi pirmose varžybose.
Esant tokiai situacijai, nors ir teams galime sakyti lygios bet turim du svarbius aspektus. Visų pirma namų handicap (visi žino, kad Manchesteris namuose šiame sezone ypatingai gerą palaikymą turi ir gerai žaidžia). Visų antra saugų grandyje šiuo metu turės pranašumą Manchesteris, pirmame susitikime visi kalbėjo, kad Manchesteriui bus sunku būtent dėl saugų grandies trūkumų. Šiuo metu laisvės bus over, nebereikės SHAW žaisti už centro gynėją, galės eiti į kraštą ir Martinez puikiai turėtų stovėti su Varanu. Shaw krašte priduos daug puolimo potencialo, o Casemiro su Fredu, McTominey, Fernandez ir greičiausiai antrame periodnyje Antony turėtų čia sukurti šansų ne tik Rashfordui. Abejoju ar bus čia tiek goals kaip pirmose varžybose, bet iš principo turėtų būti karštą. Galimybė win ir Including Overtime už tokį koeficientą man tinka.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)