Select your timezone: Select
sharas1

Manchester City - Leicester

12/21 17:30
Προστέθηκε 2019/12/21 13:29 | 1 ευχαριστούμε
  • Ναι: 42.9%
  • Όχι: 28.6%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 28.6%
  • Ψηφίστηκε: 7

Προγνωστικό: Πάνω (over 3,5 goal) @100 7/10 +7.00

Premier League

Man City (H) - Leicester (A)

MC yra golu masina, nors nezais silva, prisideti prie de brunes ,kuris yra rakstis subinei betkokei teami, turetu pasirodyti Aguero ir Stones ,
Kas duos teami tik over jegos, Aguero apskritai atskleide savo fenomenalius gebejimus musti goals, kiekvienas prisiletimas gali baigtis bauda priesinku teami. Zodziu de brune fasuoja Aguero spire, goals - simple as dat.
Zais namuose, aisku kad si komnda Kaunas del titulo ir sirgalei tai pat nieko kito ir nenori o titulo, ne 2 ar 3 vietos o titulo, todel apie rungtiniu svarba net nereikia daug pasokoti, Peru leistu pralenkti lapes ir sumazinti Liverpool atotruki u7 points.

Leicester, laputes bus kietas resuteli MC, nors ir zais isvikoje jien nera nugalet 9 rugtynes is eiles,
Ir yra antri lenteleje , kas MC labai erzina, tokios teams negali nuvertinti, arsenale turi kozeriuka Vardy ir kolkas yra oversei goals scorees zaidejas, nemanau kad siandien jis padarys kokiu nors isimciu MC, jie tai pat troksta pakartoti savo sekme ir wini lyga dar karta ir nusileisti tikrai nezada.


Kas be ko, tai savaigalio bettersias machas, spirs both teams, bus over nei 3,5 goal, jaigu ne over nei 5,5 kas manau ir gilabai realu ,vidutiniskai both teams musa over nei 2 golus per rungtines, del golu maneneramintu tik rungtiniu svarba todel gali buti kad teams bus super atsargios ginibos klausimu, bet pagal zaidimo stiliu tai ne ju charakteriui, score mc ir lapems reiks vytis, tokios ir bus rungtines siandien kas over score.
Net gi tikeciausi rezultato 5-2 ar bent 3-2, kas be ko both score.

drasesni galit imti over 4,5 goals su 3,4 koeficientasu ir statyti pora unitu under.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχετικά προγνωστικά (4)

Σχόλια (0)