Select your timezone: Select
Maistas

Top goalscorer - S. Aguero

05/12 15:00
Προστέθηκε 2019/02/22 07:05 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 50.0%
  • Όχι: 10.0%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 40.0%
  • Ψηφίστηκε: 10

Προγνωστικό: Πάνω @2.370 10/10 -10.00

Ilgalaike ir paziurim ar turesiu istikro kuo cia pasidalinti.

Aguero norejau det dar kai turejo 11 golu ir koeficientasa dave 7 ar 8. Galvojau,kad va butent sitas ciuvako reik saugotis,nes jis gali per rungtynes prišaudyt bankiu kak nada. 3-4 rungtynes ir 2 hatrickai atkeliavo.

Ir dabar dar duoda neblogai. Pries sezona buciau dejes uz Kane,taciau traumuotas ir su ivarciais jau atsilikes atrodo. Kiti pretendentai tai tik Salah ir Aubamayang'as,bet arsenalas Peru striga isvykose, tuo labiau ir team ne del titulo kovos,tai dar gali but jam teks suzaist ir Europos lygoj.

Salah,nu beda,kad neseniai Mr J. Klopp pranese,kad ju pagrindinis tikslas siais metais yra wini Premier lyga,ka lygios su Bayernu dar labiau patvirtina. team zais pilnom sudetim,taip pat ir Salah sedes prieki,taciau jis tikrai ne vienareiksmis strikeris pas juos + dristu teigti,kad jis ne toks ziaurus,koks buvo praitais metais,o pries top6 teams zaidziant neretai ir prie kamuolio vos prisiliecia. Penalties jis kartu su Milner'iu, tad tai ir sioks toks pliuselis.

Na apie Aguero tai jis su MC naikins dabar visus is eiles. Siais metais del traumu praleido 6rungtynes PL,o ir be to jis dabar su Salah lygiai turi. Siaip aguero ir starte turetu buti, (labai mini argumentas kad Jesus siuo metu su trauma,bet ji turbut ilgai netruks). Kaip bebutu ir cup'uose butent Aguero yra saugojamas,leidziamas Jesus, galbut kartais Sterlingas jo vieta uzima. Pats gali pristampuoti tu golu kiek tik negaila,o ir del titulo sio jis varzysis. Del penalties Aguero lyg ir musa,bet ten turbut ant over galvu tenka dalintis.

Overall, tai tik Aguero.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)