Select your timezone: Select
Velnyys

Khimky( Planinic) - Real( Carroll)

10/19 18:30
Added 2012/10/19 14:14 | 0 thanks
  • Yes: 81.8%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 18.2%
  • Voted: 22

Pick: Khimky( Planinic) (Planinic daugiau uz Carroll) @-167 8/10 -8.00

Planinic draugiskose ir pacioje sezono pradzioje dar zaide kiek blankiai, truko stabilumo, taciau su kiekvienom rungtynem jo zaidimas gereja. Pirmame ture jis pelne 17 tasku. Kurtinaitis siuo zaideju pasitiki, ne kata jis buvo pasakes, kad tokiu kaip Planinic mazai yra. Planinic komandos izaidejas pagrindinis, nors jis gali zaisti gal net ir lengvuoju puoleju. Ugis jo neiprastai didelis kaip izaidejo ir tuo jis kartais pasinaudoja pries zymiai zemesnius savo oponentus. Turi jis ir padoru metima, zaidzia protingai, bereikalingu metimu neatlieka. Kai buna aiksteje, visa zaidima laiko savo rankoje. Is jo tikiuosi siandien bent 10 tasku ir naudingo vel jo zaidimo.

Carroll puikus snaiperis, taciau sezono pradzia jam labai blanki, gal kiek jis ne formoje dar, be to gi yra Fernandez, Pocius irgi ne taip prastai atrodo, kartais ji pakeicia ir Suarez. Carroll vis gi ne startinio penketo zaidejas, retai jis rungtynes pradeda startiniame. Rezultatyvumu ir nepasizymi. Pries Panathinaikos pelne 7 taskus per 16min, pries Fuenlabrada paskutiniame ture 3 taskai per 13min, kai visa komanda pelne 100 tasku. Pries Valladolid per 22min pelne 10 tasku, visa komanda vel buvo rezultatyvi, pelnyta 100 tasku. Ir pries Unicaja vos 1 taskas per 11 min. Is jo siandien tikiuosi iki 10 tasku.

Realiai tai cia galima imti ir Planinic over ir Carroll under, taciau pasirinkau si varianta, manau jis saugesnis, nes tarkim gali Carroll sumesti ir 10 tasku ar daugiau, o Planinic daugiau nei 11. Gali buti, kad Planinic sumes kokia 10, o Carroll vos keleta..Kad ir kaip butu, vis gi manau siandien Planinic bus rezultatyvesnis, nes jis zaidzia dvigubai daugiau laiko beveik, jo vaidmuo komandoje yra zymiai svarbesnis, be to tai siek tiek didesnio meistriskumo zaidejas. Jis turi kur kas daugiau sansu siandien suzaisti rezultatyviau.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)