Select your timezone: Select
England

Borussia Dortmund - Real Madrid

10/24 21:45
Added 2012/10/09 22:53 | 0 thanks
  • Yes: 48.4%
  • No: 15.4%
  • No Opinions: 36.3%
  • Voted: 91

Pick: Real Madrid (Real 0) @-182 8/10 -8.00

Labas vakaras, arteja dar vienas puikus UEFA turas ir idomiu dvikovu tikrai nusimato daug. Tad lendam i mirtininku grupe apie kuria labiausiai snekejo po burtu ceremonijos.

Real Madrid 6tsk
Dortmund 4tsk
Manchester City 1tsk
Ajax 0tsk

Dortmund tikrai gera komanda ta parode praitas sezonas ir dabartinis, matem kaip zaide su City net geriau atrode Vokeciai , o dar zaide isvikoi , tad siemet ir Dortmund tikrai pajegi komanda , bet delko statau pries juos ?
Dortmund paskutiniu metu turi daug varzybu ir jie neturi tokio suolo kaip Real ir zaidejei tikrai pavargsta ir matos is ju formu , Dortmund per paskutines 5 varzybas 1 pergale 1 pralaimejimas ir 3 lygiosios , Voketijos cempijonate uzima 4vt su 12 tsk.
Madrido Real komanda kuri turi tik viena tiksla laimeti visas varzybas kurias zaidzia ir karaliskasis klubas tikrai bandys ta padaryti Voketijoi nes grupe sunki ir reike uzimti pirma vieta kad nebutu veliau sunkiau! Real sezona pradejo gana tragiskai , Bet po sunkios ir ispudingos pergales pries City klubas tikrai acigavo ir daba zaidzia ant bangos Realo forma dabar tikrai ispudinga 5 pergales ir vienos lygiosios su ne betkuom , o Barcelona isvikoi , ir pergales buvo pasiektos labai uztikrintai tad Real po biski isivaziuoja zaidimas ir labai geras palyginus su sezono pradzia aisku daug nuopelnu Ronaldo kuris baige savo meiles dramas ir pradejo roditi savo geraji zaidima ! Real zaidejei kekvienas varzybas zaidzia 110 % nes turint toki suola reike aikstei kovoti kad gautum ir kitas varzybas starta tad viska pajemus manau Real su savo gera forma pasimti sunke pergale pries Vokecius tad apsidraudimui jemu jei lygesios pinigai grazinami 😁

Borussia Dortmund - Real Madrid Istorija:

0:5
1:1
1:2
0:0
0:2

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)