Select your timezone: Select
tOMYyYYYyY

Celje - Atletico

10/06 17:30
Added 2012/10/06 16:09 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 100.0%
  • Voted: 1

Pick: Celje (Celje +5.5) @-116 8/10 -8.00

Praeita savaite:

Atletico komandai sezono startas buvo tikras nusivilymas. Galima sakyti, kad komanda vis dar konstruoojama. Keleta zaideju is praeito sezono paliko komanda - Abalo, Guardiola, Dinart, Alberto Entrerríos, Sterbik, o naujuju zaideju neuztenka. Balic nepadaro nieko, Gojun zaidzia prastai. Siais metais Lazarov jau kaip ne savas, Markussen traumuotas, Hombrados jau biski yra per senas buti pagrindiniu vartininku. Puolime komanda turi geru zaideju ir ten gali istaisyti savo problema, bet gynyba yra juokinga. Namie pralaimejo SuperCup pries Barcelona. Asobal lygoje visos varzybos laimtos sunkiai ir dazniausiai tureta problemu. Pries blogiausia lygos komanda Ars Palma del Rio laimeta tik 28:32. Galbut po 2 ar 3 menesiu tai bus geresne komanda, taciau ne dabar. Jeigu Kiel pasistengs suzaisti tvirtai gynyboje, cia jokiu kalbu tada nebus, kaip Vokieciu pergale.

Rezultatas 27:32

Siandienai niekas nepasikeite. Su Kiel komanda jie parode, kad siuo metu tai sunku vadintis komanda. Po siu varzybu jie turejo sekancias namie pries Octavio, kuriose turejo daug vargo 28-25 (HT 13-16). Taigi problemos tesiasi toliau, tiek su puolimu, tiek su gynyba.

Celje yra jauna komanda, kurioje nera garsiu zaideju. Si sezona paliko 2 geri zaidejai Metlicic ir Poklar, taciau pasikviete Skube ar tokius kaip Mackovsek ir Marguc. Praeita savaite jie pralaimejo pries Vezsprem, nors zaidimas neatspindi rezultatu. Pagrindinis ju faktas siandiena, bus ju arena. Bus labai gera atmosfera, apie 5000 sirgaliu. Zaisti Zlatorogo arenoje yra visados sunku, nes ten komanda kovoja iki pat galo.

Atletico turi aukstesnio lygio zaidejus ir tai yra priezastis kodel jie turi laimeti, taciau jie turi daug problemu ir nesitikiu dydelio skirtumo siandien. Netgi mano akimis namu komanda turi sansus siandien laimeti. Kaip ir sakiau praeita savaite, galbut po 3-4 menesiu Atletico gales vadintis komanda, bet ne siai dienai. Mano linija -3.5.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)