Select your timezone: Select
tOMYyYYYyY

Le Mans - Donetsk

09/26 21:45
Added 2012/09/26 18:42 | 0 thanks
  • Yes: 31.6%
  • No: 47.4%
  • No Opinions: 21.1%
  • Voted: 38

Pick: Le Mans (Le Mans +5.5) @-112 8/10 +7.12

Donetsk pasikviete keleta geru zaideju, taciau tai vis dar sunku pavadinti komanda. Tuo labiau treneris Jovanovic nera is tu kuris gali kazka daug nuveikti. Perkins yra geras PG, bet ne to pacio lygio kaip buvo pries 2-3 metus, Fisher solidus gynyboje, bet limituotas puolime, nepaliko gero ispudzio jis man kaip praeita sezona zaide uz Bilbao komanda. Songaila jau praejo geriausius savo laikus, Ivanov vienintelis geras pirkinys mano akimis, bet vis dar per zemo lygio Euroleague. Stojanovski, vienintelis geras zaidejas keitimui. Komandoje liko Radenovic, Curry ir Gliebov. Paliko komanda Lee, Kravtsov, Avdalovic ir Jackson. Taigi jie nepasikviete nieko rimto nei praeita sezona jeigu ziuresime i pavardes. Komanda neatrode gerai per pasiruosima sezonui. Pralaimeta pries Crvena Zvezda, Astana, ALBA ir laimeta pries Astana, Mega Vizura ir Enisey, bei vienintele lengva pergale pries silpna Swiz Vacallo.

Le Mans taip pat pakeite savo komanda sia vasara. Koffi, broliai Kahudi, Batista ir Mendy pasiliko. Pasirase sutartis su Long, Sy, Cuthbert, El-Amin ir Issa. Komanda daug tikisi is talentingojo Kahudi, kuris yra geras PG pozicijos zaidejas. Gynyba turetu buti pagrindinis prekes zenklas. Koffi pagaliau sveikas ir pilnai pasirenges, Batista ir Kahudi praeita sezona parode auksta lygi PO. Trumpas suoliukas gali buti problema sezono viduryje arba kas nors gaus trauma, taciau dabar tai neproblema. Komandoje daug universaliu zaideju, kurie gali suzaisti keliose pozicijose, El Amin ir Long 1-2, Cuthbert 3-4, Batista 4-5. Cuthbert ir Long geri metikai. Geras sezono pasiruosimas. 7 pergales pries Vitoria-ex-Caja Laboral, Paris, Nanterre, Challans, Orleans, Nancy ir Bordeaux, bei 3 pralaimejimai - Chalon, Poitiers, Gravelines. Visi 3 pralaimejimai -2, o 2 kartus zaista be El-Amin. Paris, Chalon, Nancy ir Gravelines topines sio sezono Prancuzijos komandos.

Viskas man siandien liejasi i labai atkaklias varzybas. Visi pinigus deda ant Donetsk pergales ir vienintele to priezastis, tai pavardes, taciau sia linija jie perkope tik 2 kartus pries Vacallo (+6) ir Mega Vizura (+8). Geras value ant Prancuzijos komandos, taciau siandien ainu su saugesniu variantu.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)