Select your timezone: Select
Ovidijus

Asseco Prokom - Trefl Sopot

09/26 19:00
Added 2012/09/26 15:15 | 0 thanks
  • Yes: 36.7%
  • No: 33.3%
  • No Opinions: 30.0%
  • Voted: 30

Pick: Trefl Sopot @213 6/10 +12.78

POLAND: Super Cup

Kazkaip cia per daug Trefl nuvertina bukai, man asmeniskai paziurejus i Asseco sudeti tai nieko as ten nematau PS - Senas tai kuris zaide praita sezona uz Asseco.. Sudetis : Jerel Blassingame (senas) , Adam Hrycaniuk (senas) , Julian Khazzouh (naujas atejas is Sydney Knigs) , Łukasz Koszarek (naujas atejas is Trefl) , Rasid Mahalbasic (jaunas naujas centras 22metu atejo is kazkokio ten slovenijos klubo) , Piotr Pamuła (zaides lenkijoj 22 metu vaikis) , Mateusz Ponitka (jaunas 19metu vaikis zaides lenkijoj) , Frank Robinson (naujas amerikietis,bet zaides praita sezona tik gruzijoj tai ir tiketis is jo nera kazko) , Piotr Szczotka (senas) , Tomasz Śnieg (naujas ,bet velgi 23metu zaides tik vietinese lenkijos komanduose) , Drew Viney (naujas amerikietis zaides NCAA) , Robert Witka (senas) ir naujas treneris Kenzura.. taigi kiek matote sudetis tikrai nieko ispudingo man sakyciau cia pas juos liko tik vardas, kaip kazkada ir lietuvos rytas buvo kietesni,dabar tik turi varda isejus motejunui ten jiems bus daug vargo pries visus priesininkus.. vienintelis kuris dar atrodo is geresniu zaideju tai Blassingame Jerel praita sezona buvo rezultatyviausias,bet komandos vienas negali tempti..
Apie Trefl tai parasysiu biski jau maziau , nes pavargau berasyti 😁 komanda atrodo man stipriau komanda siek tiek pasistiprino atvyko keli amerikieciau Acker Maurice, Turner Frank is to paties Asseco atvyko Zamojski Przemyslaw kuris yra vienas geresniu zaideju.. vienas kroatas Spralja Sime , ir kiti pagrinde vietiniai lenkai..
Komandos nera per daug skirtingu lygio,kad kofa duotu toki cia tikrai neblogai viskas atrodo plius ta Super Cup praitais metais ir laimejo Trefl ekipa komandos pasikeite, kas mano atzvylgiu Asseco lygis pakrito, o Trefl biski uzkilo, aisku cia Cupas,bet nekiltu ranka deti uz Asseco su tokiu kofu.. Tai tiek Sekmes

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)