Select your timezone: Select
Kaukazas

Shakhtar - Dynamo Kiev

09/02 19:30
Added 2012/09/02 13:01 | 0 thanks
  • Yes: 53.8%
  • No: 30.8%
  • No Opinions: 15.4%
  • Voted: 13

Pick: Shakhtar (Shakhtar) @-143 8/10 +5.60

Ukrainos derbis. Dvi stipriausios ekipos siandien susitinka, linkstu link Shakhtar pergales, kadangi pastarieji turejo kurkas paprastesni tvarkarasti..

Viskas buvo kaip iprasta, tiek vieni, tiek kiti skyne pergales ir dejosi po tris taskus i kraiti. Shakhtar kolkas is 7 rungtyniu yra laimejo 7, tuo tarpu Dynamo, netiketai pries pora savaiciu suklupo pries Vorskla isvykoje, pralaimejo 1:0.

Priezasciu tam ju pralaimejimui labai dideliu neisgalvosi, greiciausiai prie viso to prisidejo UEFA CL atrankos macai.. Sunkokai praeitas Feyenoord barjeras, paskui seke kitos dvi rugntynes pries Borussia M`gladbach, pirmasias laimejo atrodytu nesunkiai 1:3 isvykoje, taciau ten seimininkai neisnaudojo nemazai progu, o kliurku patys tik prisivire. Atsakomajame mace, kuris vyko praktiskai pries 4 dienas vaizdas atrode visai kitoks ir visai nedaug truko Borussia, kad atsirevansuotu su tinkamu rezultatu, taciau 88min., pelnytas Ideye ivartis istrauke uz ausu Dynamo Kiev i traukini ir juo nuvaziavo.
Sunkiai atrodo Dynamo pries pajegias komandas, draugisku metu, taip pat sunkiai atrode pries pajegesnes komandas.
Shakhtar be vargo zygiuoja pries visus ir ta daro labai uztikrintai.
Pavojinga lysti i tokiu derbius, taciau reikia pripazinti, kad siai dienai Shakhtar yra kurkas sviezesne komanda, turejusi ne toki itempta tvarkarasti.
Kitas dalykas, Shakhtar turi optimalia sudeti, jokiu nuostoliu. Dynamo teks verstis be Mykhalyk ir Ruben. Aisku tai ne rodiklis vienai stipriausiu komandu, taciau itakos gali tureti.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)