Select your timezone: Select
filcikas

PSG - laimes Ligue 1

05/20 22:00
Added 2012/05/06 10:13 | 0 thanks
  • Yes: 44.8%
  • No: 41.4%
  • No Opinions: 13.8%
  • Voted: 29

Pick: PSG @120 8/10 -8.00

Sugunde mane sis pasiulymas ir tikiu, kad PSG triumfuos siemet vietiniame cempionate. Likus trims turams situacija turnyrineje lenteleje atrodo taip:

1. Montpellier 73 taskai

Is siu triju komandu Montpellier tvarkarastis atrodo sunkiausias, artimiausios rungtynes isvykoje su Rennes ekipa, kuria nuo 4 vietos skiria tik du taskai. Po to seka rungtynes namie su praeitu metu nugaletojais Lille futbolininkais, kurie taip pat dar kovoja del pirmosios vietos ir paskutiniajame ture isvyka pas Auxerre futbolininkus, kurie labai inirtingai kovoja del islikimo lygoje.

2. PSG 70 tasku

Sostines ekipai mano akimis ziurint tvarkarastis lengviausias ir viskas yra ju paciu rankose. Artimiausios rungtynes isvykoje su lenteles viduryje sedincias Valenciennes futbolinkais (12 vieta). Po to labai sunki dvikova namie su 5 vietoje esanciais Rennes futbolininkais, tai bus ir komandos paskutines sezono rungtynes savo stadione. Paskutiniajame ture lauks isvyka pas Lorient, kurie siuo metu yra 13 vietoje.

3. Lille 68 taskai

Praeitu metu nugaletojai Lille futbolininkai tures ne tik laimeti visas savo rungtynes, bet dar ir laukti auksciau esanciu komandu nesekmiu. Artimiausios rungtynes namie su 14 vietoje esanciais Caen futbolininkais daug vargo neturetu sukelti, bet po to seka isvyka pas siuo metu pirmoje vietoje esancius Montpellier ir cia manau dar visko bus, aisku idealiausias variantas mano pasirinkimui butu Lille pergale arba lygiosios 😁 Paskutiniajame ture Lille namie priims Nancy futbolininkus (11 vieta) ir cia manau bus tik formalumas.

Apibendrinant viska: mano nuomone Montpellier iki galo nebeistemps, tai parodo ir paskutines ju varzybos kuomet namie nesugebejo iveikti lygos vidutinioku Evian ir vos iskovojo taska. Lille komandai pritruks tu 2 tasku, kurie juos dabar skiria nuo PSG. Tuo tarpu PSG nepraleis savojo sanso ir as jais tikiu. O duodamas koeficientas mane tenkina.


18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)