Select your timezone: Select
tOMYyYYYyY

Lietuvos Rytas - Prokom

02/13 19:00
Added 2012/02/13 10:40 | 0 thanks
  • Yes: 83.3%
  • No: 16.7%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 24

Pick: Prokom (Prokom (+14)) @-123 8/10 +6.48

Mano akimis linija yra per auksta, visgi prokomas yra Euroleague komanda siame sezone. Taip, Alonzo Gee ir Lafayette paliko Lenkijos cempionus, taciau po traumos grizo Witka ir pasirase nauja sutarti su amrikieciu gyneju Daye, zaidejas kuris turi patirties Lenkijos cempionate. Tuo labiau po isvikymo Gee, Lafayette, tokie zaidejai kaip Motiejunas ir Blassingame dar labiau atsiskleide. Motiejunas vienas komandu lyderiu, aukstas, greitas, styprus. Siandien siam zaidejui turetu netrukti motyvacijos zaidziant pries Lietuvos Ryta, visgi zais namie, tuo labiau kartu ir treneriui Pacesui tai turetu buti svarbios rungtynes. Pranasumas Prokomo komandai, kad po iskritimo is Euroleague, jie didziausia demesi skiria VTB lygai, nes Lenkijos cempionato antroji puse vis dar neprasidejo. Paskutines varzybos zaistos pries 9 dienas Rusijoje su CSKA Moscow kur buvo pralaimeta vos 86:81. CSKA yra viena stypriausiu Europos komandu ir sis minimalus pralaimejimas yra puikus rezultatas. Prokomas vis dar turi puikius sansus pagauti ketvirfinalius jeigu jie siandien laimes. Namie pergale pries Minsk aiski kaip diena. Be to komanda turi daug geresne H2H balansa pries Azovmash ir Nymburk.
Lietuvos Rytas nespindi siame sezone. 2 pralaimejimai LKL cempionate. Komanda kovoja del patekimo i ketvirfinalius Eurocupe, taigi jie siuo metu kovoja 3 turnyruose. Pries 3 dienas sunkiai iveiktas Neptunas 91:85. Vakar per treniruote PF L.Roberts (25.1min, 9.8ppg, 6.5rpg, 1.2stl) paliko anksti treniruote. Nera pilnos informacijos kodel, taciau galimas variantas del traumos. Dar yra ziniu, kad greitai gali palikti komanda, nes komandoje yra problemu su financais. Nera aisku ar jis siandien nezais, taciau tai svarbus zaidejas, geras kovotojas del kamuoliu, bei puikiai dirba gynyboje. Rytas nelabai ka turi panasaus pasiuliti i pakeitima siam zaidejui.
Pirmose varzybose Prokom laimejo 74:73. Griztant i tas varzybas Prokomas taip pat zaide be Gee, o uz Ryta zaide Roberts (35min, 11pts, 6reb). Jeigu Prokomui kris, tai jie gali pokovoti ir del pergales. Manau linija neturetu buti dydesne nei (-9).

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)