Select your timezone: Select
tOMYyYYYyY

Paris - Nancy

02/10 20:30
Added 2012/02/09 22:50 | 0 thanks
  • Yes: 76.7%
  • No: 23.3%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 43

Pick: Nancy (Nancy) @123 6/10 -6.00

Praita savaite rasiau apie Paris komanda, kokie jie styprus siame sezone ir kad turi puiku trio Chatfield-Williams-Hamilton. Taciau siandienos varzybose nezais Lamont Hamilton (29.1min, 17.5ppg, 8.6rpg, 1.7apg, 1stl, 1.1blk). Tai yra startinio penketuko centras, zaidejas turintis gera ranka, galintis mesti is bet kur ir vienas geriausiu komandoje gynybos atzvilgiu. Pakeitimas siam zaidejui turetu buti Vincent Masingue, taciau jis nera toks aukstas, styprus ir dar be to jis senas (36 metai). Paskutines varzybas nezaide startinis SF David Noel (22.3min, 8ppg) ir siandienos varzybose jis ant klaustuko. Be sio zaidejo, komanda praita savaite pademonstravo prasta zaidima pries silpniausia lygos komanda Hyeres-Toulon. Komanda kolkas yra 3 lenteles vietoje su balansu 12-5. Namie 9-0, taciau jeigu paziuresime i pergales, tai visos jos isskyrus Orleans bus pries zemesnes komanda nei stovi 7 lenteles vietoje. Pralaimeta pries Gravelines, Chalon, Le Mans, ASVEL ir siandienini varzova Nancy. Tose varzybose pries 3 menesius Nancy buvo daug stypresne, komandoje buvo Nicolas Batum, taciau Paris komanda buvo su Hamilton, kuris pries Nancy suzaide tobulai ir buvo geriausias komandos zaidejas (26p, 7reb, 3blk ir 10 isprovokuotu baudu).
Kaip ir rasiau anksciau, Nancy buvo daug stypresne su Batum. Taciau Batumo pakeitejas B.King zaidzia neblogai paskutiniuoju metu (12.4ppg). Tai yra viena geriausiu komandu zaidzianciu isvykose su balansu 5-3 ir tai komanda kuri vis dar turi stypria komanda siai lygai. Centras Akingbala turi puikius puolimo igudzius ir siam zaidejui siose varzybose turetu buti daug lengviau, nes nebus Hamiltono. Lineham yra puikus izaidejas, Shuler, Amagou ir Samrick puikus metika ir dydelis berniukas Moerman su savo svelniomis rankomis. Jie daugiausiai demesio skirs Chatfield ir Williams, o likusieji zaidejai nera to pacio zaidimo lygio kaip sie, tai Nancy tures pranasuma, nes turi daug ilgesni suoliuka ir zinant, kad Hamiltonas iskrytes, Akingbala turetu pasiausti.
Namu komandos Prancuzijos lygoje visados turi pranasuma, tuo labiau zinant, kad Paris turi puiku palaikyma namie. Bet kaip bebutu, mano akimis yra Nancy siandienos varzybu favoritai. Aisku kaip diena cia abi komandos gali laimeti, bet koeficientas virs 2 uz Nancy pergale man yra value.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)