Select your timezone: Select
tOMYyYYYyY

Bilbao - Real Madrid

02/08 21:30
Added 2012/02/08 15:19 | 0 thanks
  • Yes: 69.6%
  • No: 30.4%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 46

Pick: Bilbao (Bilbao) @135 6/10 +8.10

Bilbao komandai tai bus svarbiausios euroleague varzybos siame sezone. Jeigu komanda laimes, jie vis dar tures sansus pakovoti del quarterfinal, taciau jeigu pralaimes, Real Madrid tures balansa 3-1 ir jeigu paskaiciuosime, kad Siena siandien laimi pries Unicaja, tai reiskia viena - Bilbao pasirodymas euroleague baigtas. Taigi siandien situacija tokia, kad Bilbao turi laimeti, jeigu nori dar pakovoti.
Bilbao turi puiku palaikyma namu aiksteje ir ypac tada kai zaidzia pries Real Madrid. Bilbao komandai sis sezonas geras, nors ir nera dydeliu zvaigdziu, taciau komanda sunkiai dirba ir tai atspindi ju rezultatuose. Galbut komandoje labiausiai isskirciau centra Mavroeidis, kuris gali mesti is bet kurios pozicijos. Komanda sudaro 11 zaideju panasaus styliaus ir nepaisant pradzioje persekiojusiu traumu, siandien komanda yra pilna ir sveika. Bilbao yra nugalejus tokias komandas kaip Unicaja (85:70), Caja L., Nancy ir Olympiacos. Ju forma siuo metu daug geresne, ACB lygoje, 5 pergales is eiles ir svarbiausia paskutinioji pergale pries Real 93:90 isvykoje.
Real Madrid yra galinga komanda, taciau vis dar neturi zaidejo kuris pilnai pakeistu Rudy Fernandez, o Mirotic paskutiniosiomis varzybomis atrodo tragiskai, nes zaideja kamuoja traumos. Jis yra vienas geriausiu Real komandos zaideju ir apskritai vienas geriausiu Euroleague. Kita problema komandoje gali buti geriausio centro Ante Tomic trauma. Paskutinese varzybose jis zaide puikiai ir siame sezone pries Bilbao (16, 15 ir 17 points). Jis yra labai aukstas ir greitas, o tai Bilbao centrams uzdengti yra labai sunku. Taigi, jeigu sis zaidejas nezais, tai bus vienas is pranasumu namu komandai. Bet kokiu atveju, jei ir jis zais, man sis koeficientas uz Bilbao pergale yra per dydelis ir Real vis dar yra per aukstai keliama. Komanda neturi geros gynybos, jiems truksta jegos kovojant. Real turedami pergale pries Bilbao pirmose varzybose +16 tasku, aiskiai turetu aiti i kita etapa. Nors ir pralaimetu daugiau nei ant 16 neatrodo viskas taip blogai. Praitais metais ACB playoffuose Bilbao pries Real Madrid namie laimejo 3 kartus ir siemet viena karta. Nebus lengva, taciau mano akimis Bilbao yra favoritai ir sis koeficientas yra uzkeltas.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)