Select your timezone: Select
tOMYyYYYyY

Villarreal B - Barcelona B

02/03 22:00
Added 2012/02/03 13:01 | 0 thanks
  • Yes: 83.3%
  • No: 16.7%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 24

Pick: Over (Over 2.75) @-111 8/10 -8.00

Villarreal B yra 18 lenteles vietoje (22pts, 5W-7D-10L) Ispanijos Segunda lygoje. Jose Molina (buves Atletico Madrid ir RC Deportivo vartininkas) buvo treneris sios jaunos komandos ir po to buvo perkeltas i pirmaja komanda po to kai Garridos buvo atleistas. Jis buvo pakeistas trenerio Julio Valazquez is Villareal CF C.
Treneris Valazquez debiutavo praitose varzybose pries Recreativo Huelva, kur buvo pralaimeta 3:1. Jie neparode grazaus futbolo ir tai pilnai nusipelne sio pralaimejimo. Taciau po siu varzybu suzaide dar 3 runtynes, kuriose pademonstravo visiskai kita zaidimo styliu. Suzaista lygiosiomis su Cartagena (0:0) namie, taciau turejo tikrai progu kurios butu galejusios pasiekti pergale. Pralaimeta Dep. La Coruna (1:0), taciau buvo verti bent lygiuju. Jaunoji Villareal B komanda pirmaja kelinyje visiskai apzaide nenugalimaja Depotivo, i ju vartu stulpa 3 kartus Villareal pataike. Ir galiausiai pasieke sunkia pergale pries dar viena topine komanda Hercules (0:2).
Villarreal B siam sezonui turi daug nauju veidu, nes komanda perkele keleta zaideju i pirmaja Villareal komanda ir taip pat keleta ju pardave. Dauguma komandos zaideju yra is Terceros lygos kur zaidzia Villareal C komanda.
Per pastarasias kelias 2 savaites komanda pasikeite visiskai. Komanda atleido nemazai zaideju: Fofo, Carlos, Tomas, Airam Cabrera, Mano, Angel Ortego, Jordi Pablo, Kike Lopez, Dervite ir Dutra. Marcos Gullon buvo paskolintas Racing Santander klubui. Galima sakyti komanda issivale visa Villareal B komanda. Kaip bebutu i ja atejo zaideju is C komandos: Pere Martinez, Moises Gomez, Pablo Iniguez, Manu Trigueros ir Jorge Palatsi.
Komanda siandien negales padeti 4 zaidejai. Pere (desinysis gynejas) ir Truyols (centro gynejas) yra traumuoti. Toribio (atraminis saugas) suspenduotas. Joselu (puolejas) zais sia savaite uz pirmaja Villareal komanda.
FC Barcelona B yra 10 lenteles vietoje (30pts, 8W-6D-8L) Ispanijos Segunda lygoje. Komanda apturejo nuostabu praita sezona. Barcelona sezona uzbaige 3 lenteles vietoje ir komanda paliko treneris Luis Enrique ir keli zaidejai - Nolito, Thiago, Fontas ir Jonathan Soriano.
Naujasis komandos treneris Eusebio. Sis treneris turi patirties Segunda lygoje. Pries 2 metus apturejo sunku sezona su Celta Vigos komanda. Komanda papilde keleta zaideju is U18 ir si komanda yra labai jauna.
Paskutiniuoju metu komanda zaidzia neblogai, is 4 varzybu pasimtos 2 pergales. 2 pergales is eiles pries Xerez (2:0) ir Huesca (4:2).
Komandai negales padeti keleta svarbiu zaideju. Sergi Roberto (saugas), Jonathan Dos Santos (saugas), Tello (saugas) ir Issac Cuenca (saugas) buvo pakviesti Guardiolos uzpildyti pirmajai komandai. Carmona, Ille, Gustavo traumuoti.
Mano pirmasis pasirinkimas buvo (+0.25). Manau, kad tai neblogas variantas, taciau rizikingas. Villareal B pakeite daug zaideju ir ju komanda siuo metu jauna ir be patirties. Taip, jie paskutiniasias varzybas suzaide gana gerai, taciau velgi tai jauna komanda, nerodanti jokio stabilumo, prasileidzianti daug ivarciu ir neisnaudojanti daug progu.
Barcelona B taip pat jauna komanda ir daznai daro begales gynybos klaidu, taciau po biski komanda taisosi. Tai nebera ta solidi komanda kaip praitus sezonus, taciau tai komanda kuri neturi jokiu problemu, kad neissaugoti vietos sioje lygoje kitame sezone. I sias varzybas atvyksta po 2 pergaliu is eiles, taciau tai buvo zaista namie ir pries komandas kurios turi rimtu problemu. Pries Xerez buvo zaista i vienus vartus, o nuo Huescos prasileista 2 ivarciai, tai komanda kuriai musti ivarcius yra labai sunku.
Barcelona B tai komanda kuria visados sunku nugaleti, nes ju komanda visados sudaro labai talentingi zaidejai, taciau jie kaip ir Villareal turi problemu su gynyba. Barcelonos komanda turi geresne gynyba, todel man handicapas per daug rizikingai atrodo. Taciau ivarciu overis atrodo puikiai.
Villareal B stovi salia iskritimo zonos ir komandai reikia rinkti taskus. Vienintelis dalykas ko bijau, tai salto oro Ispanijoje. Sioms va

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)