Select your timezone: Select
tOMYyYYYyY

Fuenlabrada - Alicante

12/29 21:45
Added 2011/12/29 17:59 | 0 thanks
  • Yes: 75.0%
  • No: 25.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 8

Pick: Alicante (Alicante (+5.5)) @-143 8/10 +5.60

Alicantes komanda yra viena didziausiu siuprizu siame sezone. Komanda praitame sezone stovejus vos 16 vietoje, siandien uzima drasiai 5 vieta ir demonstruoja puiku zaidima. Tiek namuose, tiek isvykose zaidimas stabilus. Turi gana puikiu pergaliu, pries styprius varzovus Bilbao, Valencia ar Gran Canaria, o pralaimeta tik styprioms komandoms - Cajasol, Caja Laboral and Unicaja.
Kyle Singler (30.6min, 14.4ppg, 3.4rpg) paliko Alicantes komanda ir pasirase nauja sutarti su Real Madrid. Tai buvo vienas pagrindiniu komandos lyderiu, bei si netektis komandai buvo gana skaudi ir dauguma mane, kad Alicantei prasides duobiu kelias. Bet komanda kaip zadzia puikiai taip zaidzia, paskutines 2 varzybos buvo zaistos jau be Singlerio ir abi varzybos buvo laimetos vs Manresa 62 - 76, vs 63 - 62 Murcia. Isejus Singleriui, kiti zaidejai gavo daugiau laiko atsikleisti ir tokie zaidejai kaip Ellis (kuris buvo paimtas iskart po isejimo Singleriui) ir Freire, pradejo demonstruoti puiku zaidima. Tiek isvykoje, tiek namuose komanda zaidzia gerai. Taip pat nepamirskim, kad komanda prisidejo dar viena zaideja, tai kanadieti Andy Rautins, kuris yra ragaves NBA ir zaides uz NY Knicks.
Fuenlabrada yra stypri namu komanda, kur ju sirgaliai puikiai juos palaiko, taciau mano akimis, tai vienintele ju priezastis, kodel jie siose varzybose favoritai. Komanda nesugeba pademonstruoti stabylaus zaidimo, ju zaidimas atrodytu taip W-L-W-L-W. Komanda paliko vienas komandu lyderiu G. Ayon (28.4min, 15.9ppg, 8.1rpg, 1.6apg, 1.6stl) nes isvyko i New Orleans Hornets, sis zaidejas, kaip ir Alicantes komandai Singleris yra labai svarbus, taciau Sinlgerio isejimas nepaveike komandos taip, kaip Fuenlabrados. Nors po sio zaidejo isejimo, komandai dar neteko zaisti, taciau komanda jau galejo siame sezone pajusti zaidima be sio zaidejo. Be Ayon buvo zaistos 4 varzybos, is ju 3 buvo pralaimetos.
Galbut pergale butu gana per drasu cia imti, taciau fora (+5.5) man puikiai atrodo.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)