Select your timezone: Select
tOMYyYYYyY

Acroni Jesenice - Alba Volan

12/20 20:15
Added 2011/12/20 13:13 | 0 thanks
  • Yes: 87.0%
  • No: 13.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 23

Pick: Alba Volan (Alba Volan (-1)) @-114 8/10 -8.00

Ne viena ir ne du kartus rasiau jau apie Acroni Jesenice, kad komanda paliko daug gana svarbiu zaideju ir tai yra prasciausia lygos komanda. Nors ir komanda prisidejo keleta nauju zaideju, taciau tai komandai neuztenka, kad sugebetu islipti is dugno. Acroni komanda daugiausiai sudaro jaunimas. Paskutines 3 varzybos visos baigesi pralaimejimais. Be to komanda turi traumuotu zaideju: Jaka Ankerrst, Nejc Berlisk, Anze Kuralt, Klemen Pertnar, Andrej Zidan. Tai nera lengva komandai, kadangi jie turi ir taip mazai zaideju, o dar kiekviena trauma ja vis dar mazina ir taip sudaro daug problemu. Komandos treneris nera patenkintas dabartine komandos situacija ir pabreze: \\\"Mes treniruojames su antraja komanda ir musu lygis yra zemas. Musu situacija nera lengva, bet mes meginsim padaryti viska kas imanoma\\\".
Alba Volan kovoja su stypriausiomis lygos komandomos ir ju pagrindinis tyklas islikti tarp top 6. Pries nacionaliniu varzybu pertauka, forma buvo tikrai puiki, 4 pergales ir vos vienas pralaimejimas paskutinese varzybose. Kiekvienos varzybos komandai yra svarbios ir tokias varzybas kaip pries Jesenice jie turi pasimti, kadangi tai silpniausia komanda lygoje kuri vadinama \\\"free points\\\". Komanda turi viena traumuota zaideja, tai Eric Johansson.
Viska paemus bendrai, Alba siame sezone jau nukale siandieninius varzovus savo aiksteje 4:2 ir tada varzovai dar turejo ta komanda, kurios nebuvo palike zaidejai. Siuo metu namu komanda turi begales problemu, taip, kad cia tik sveciu pergale.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)