Select your timezone: Select
tOMYyYYYyY

Pescara - Pescara

12/19 21:45
Added 2011/12/19 17:00 | 0 thanks
  • Yes: 68.8%
  • No: 31.3%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 16

Pick: Under (Under 3) @-115 8/10 +6.96

Asmeniskai nelabai megstu lysti i Serie B, taciau siandien pamaciau nebloga statyma ir noreciau tai paaiskinti.
Serie B nera ta lyga kurioje buna daug ivarciu, 55% varzybu baigiasi 2:0 siame sezone. Pescara su tokiais zaidejais kaip Sansovini, Insigne, Immobile imuse 40 ivarciu per 19 varzybu, taciau ir prasileido daug, 9 varzybos baiges daugiau nei 3 ivarciais. Taciau ziurint i siandienine komandos forma, mes galime matyti, kad ju forma kritus, per paskutiniasias 6 varzybas laimejo vos viena karta namu aiksteje pries Gubbio 2:1, tai pat pasieke 2 lygiasias ir 3 pralaimejimus. Per visas sias rungtynes apytiksliai musta po 1 ivarti per varzybas.
Taip pat galime matyti viena fakta, kad komanda buvo susikoncentravus musti daug ivarciu iki lapkricio, taciau po sio menesio 12 varzybu mes galime matyti, kad 5 varzybos baigesi under 2.5, 3 varzybas lygiai 3 ivarciais ir 4 varzybos baigesi daugiau nei 3 ivarciais.
Kalbant apie Sampdoria, tai komanda visiskai priesingybe Pescarajos komandai pagal musamus/praleidziamus ivarcius. Sampdoria komandai sis sezonas yra tragiskas, per paskutinias 6 varzybas pasiektos 5 lygiosios ir vienas pralaimejimas, visos varzybos baigesi under 2.5. Komanda nemusa daug ivarciu ir tai viena ju problemu, nes ginyba komandos yra viena geriausiu visoje lygoje. Komanda turi begale lygiuju ir vos 3 pralaimejimus per 19 varzybu, tai nera ta komanda kuri gali buti lengvai iveikiama.
Tai varzybos tarp dvieju visiskai skirtningu komandu ir ju zaidimo styliu ir man cia patraukliausiai ziurisi under. Sampdoria yra aiski underine komanda ir jeigu siandienos varzybos nebutu su Pescara, ivarciu totalas maximum butu duodamas 2.25. 0.75 totalo dadeda, nes Pescara pradziai sezono apturejo labai rezultatyvias varzybas, taciau siandienai yra visiskai kita komanda ir overis cia visiskai nesiziuri.
Pescara siandien bus be 2 pagrindiniu saugu, tai E. Cascione (18 varzybu - 3 ivarciai) ir Andrea Gessa (17 varzybu - 1 ivartis), nes yra suspenduoti. Ypac Gessa yra svarbus, nes jis puikus saugas ir gali kurti puikias atakas. Sampdoria taip pat turi keleta netekciu, tai saugas Simone Bentivoglio (14 varzybu - 1 ivartis) ir vartininkas Sergio Romero, taciau bus pakeistas patyrusiu vartininku Junior Costa ir tame nematau jokios problemos.
Dar vienas dalykas, pazejau i orus koks bus siandien Pescaroje ir galimas lietus per sias varzybas, taigi tikrai nusimato nelengvos varzybos.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)