Select your timezone: Select
tOMYyYYYyY

Otelul - Petrolul

12/18 20:30
Added 2011/12/17 22:19 | 0 thanks
  • Yes: 80.0%
  • No: 20.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 10

Pick: bet title Otelul (-1) (Otelul (-1)) @-119 6/10 6.00

Otelul sioms paskutinems varzyboms pries ziemos pertrauka kurios truks dvi savaites bus labai motyvuoti ir gerai nusiteikusi. Komanda paskutines varzybas pries Rapid Bucuresti laimejo 2:0 namu aiksteje, kaip zinome Rapid yra viena stypriausiu komandu lygoje. Si svarbi pergale zaidejams tikrai pridejo daug motyvacijos ir aisku pasitikejimo savimi, bei vienais kitais, taigi komanda siandien turetu pasimti pergale, kuri leistu zaidejams atsikvepti dviejoms savaitems. Taip pat Otelul jau ir baige savo pasirodyma Cempionu lygoje, kur nesugebejo pasimti nei vieno tasko. Nors komanda pralaimejo visas varzybas, taciau zaidimas tikrai nebuvo toks prastas kaip atrodo. Komanda turi puiku treneri Munteanu, kuris pries kiekvienas varzybas zaidejams inesa daug pasitikejimo. Otelul supranta, kad antras lygos trofejus is eiles yra sunkiai pasiekiamas, taciau vieta, kuri suteiktu zaisti Europoje vis dar uzciuopema, be to dar yra sansu laimeti rumunijos taure, taciau reikia nepralaimeti, o tik siekti pergaliu. Komanda privalo koncentruotis tik i savasias varzybas ir siuos metus uzbaigti pergalemis, kurios ikveptu juos ateinantiems naujiesiams metams. Otelul neturi suspenduotu zaideju, taciau turi keleta traumu: Costin, Ilie, Sarghi ir benga.
Petrolul tikslas siais metais islikti lygoje ir kaip matome jis bus tikriausiai igivendintas, kadangi komanda vis dar yra 2 vietomis auskciau nei iskritimo zona. Nera daug ka pasakyti apie sia komanda, tik tiek, kad jie stengiasi ir kovoja kiekvienose varzybose del kiekvieno tasko, taciau treneris is ju reikalauja per daug nei jie gali. Paskutines varzybas komandai labai pasiseke, nes sugebejo suzaisti lygiosiomis su Sp. Studentesc, taciau siandien sekmes nebeuzteks, nes teks zaisti pries praitu metu cempionus ir viena geriausiu komandu lygoje. Komanda yra vidutinio pajegumo, kuri nera pateikus jokiu staigmenu ir kuri demonstruoja ir zaidzia labai nuobodu futbola. Komandoje Sipovic ir Oprita yra traumuoti, Barbulescu - suspenduotas.
Otelul pirmasias varzybas pries Petrolul pralaimejo 2:1, paskutinemis minutemis prasileido ivarti, taigi komanda turetu siekti revanco ir tai turetu padaryti bent 2 ivarciu skirtumu.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)