Select your timezone: Select
tOMYyYYYyY

Celta Vigo - Guadalajara

12/17 19:00
Added 2011/12/17 15:34 | 0 thanks
  • Yes: 100.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 4

Pick: bet title Celta Vigo (-1) (Celta Vigo (-1)) @-119 6/10 +5.04

Celta Vigo yra 7 lenteles vietoje su 27 taskais (8W-3D-6L). Jie yra viena is didziausiu favoritu kitais metais papulti i Primera. Praita sezona jie taip pat buvo pradentai siam tykslui ir netoli to buvo, taciau psufinalyje pralaimejo pries Granada po baudiniu serijos.
Treneris vis dar tas pats. Pedro Herrera tesia savo bandyma patekti i Primera kartu su Celta. Siame sezone jie turejo komandoje pakeitimu, is komandos isejo tikrai gana svarbus zaidejai tokie kaip Roberto Trashoras ir Michu kuriuos nusipirko Rayo Vallecano, taciau tai nera taip blogai kaip atrodo, nes komanda pasipilde naujais zaidejais, tokiais kaip puolejas is Xerez Mario Bermejo ir tai pat vienas puikus Ciles saugas Orellana is Granados. Komanda tures viena gana svarbia netekti sioms varzyboms, tai puolejas Iago Aspas, nes yra traumuotas. Be to neaisku ar komandai gales padeti Alex Lopez, saugas, kuris per treniruote gana rimtai patempe raumeni.
Komanda varzybas turetu pradeti sia sudetimi: Yoel, Hugo Mallo, Oier, Tunez, Roberto Lago, Oubina, Insa, Orellana, De Lucas, Mario Bermejo ir David Rodriguez.
Guadalajara yra 8 lenteles vietoje su 26 taskais (7W-5D-5L). Komanda si sezona pradejo nuostabiai. Jie atvyko is Ispanijos Segunda B, laimedami sunkias varzybas pries Anduva, veliau nugaleja Mirandes komanda. Carlos Terrzzas yra geras treneris ir jo komanda visados demonstruoja stypru charakteri. Savojoje aikteje jie visados irodo savo pranasuma ant free kicku, kadangi komandoje yra puikiu zaideju kurie moka gerai zaisti galva. I sias varzybas atvyksta su gera nuotaika, kadangi paskutinese varzybose pasieke grazia pergale pries Murcia 2:1 namu aiksteje ir tai yra tikrai puikus rezultatas.
Komanda siandien turetu zaisti sia sudetimi: Saizar, Antonio Moreno, David Fernandez, Gaffor, Victor Fernandez, Ivan Moreno, Soria, Jonan, Ernesto, Rodri ir Anibal. Sioms varzyboms suspenduoti Barral (gynejas) ir Joni (saugas). Ryan Harper (puolejas) jau ilga laika traumuotas.
Celta Vigo, tai komanda kuri geriau zaidzia isvykose, nei namie. Komanda aiksteje jauciasi gerai, kai gali zaisti kontraatakomis, nes jie turi vienus geriausiu puoleju lygoje kurie gali greitai begti, bei pavojingus krastus De Lucas ir Orellana. Perziurint Celta Vigos komandos rezultatus, galiu pasakyti, kad jie labiausiai nukentejo tik pries topines komandas: Celta 1:2 Elche; Celta 1:1 Real Vallodolid; Celta 0:1 Hercules. Tuo tarpu rezultatai su tokiomis komandomis kaip siandien, kurios atkeliauja i Belaidos stadiona buvo tikrai neblogi: Celta 4:0 Huesca; Celta 2:0 Girona; Celta 4:1 Sabadell.
Taigi, siandien tikiuos Celtos pergales. Kokia butu tam priezastis? Pagrindine priezastis, kad Guadalajara isvykose nera gera komanda, isvykose jie zaidzia ginybinio styliaus varzybas ir tupi istisai savo vartu aiksteje ir tai manau yra blogiausia kas gali buti zaidziant pries Celto komanda, kuri turi begale puikiu ataku kureju. Be to Guadalajara turi rimtu netekciu sioms varzyboms, tai kairysis ginybos krastas Barral, o desinijame saugu kraste uz Celta lakstys vienas geriausiu lygos krastu saugu De Lucas, kuris turetu pridaryti daug problemu siose varzybose. Barral tikriausiai pakeis Victor Fernandez, kuris tikrai nepasizymi kaip geras zaidejas, ypac jis yra nekairekojis, o zaisti kairem kraste su desine koja tikrai nebus lengva. Jeigu prisiminsime Guadalajara komandos paskutnius rezultatus isvykose, tai is ju negalima pasakyti nieko gero, 2 lygiosios su lygos autsaidermis Girona ir Gimnastic, kurios yra blogiausios lygos komandos sio metu. Komanda pasieke per daug geru rezultatu su geromis komandomos ir siandien manau bus trukis. Buvo pralaimeta komandoms kurios nera styprios namu aiksteje, tai pries Deportivo 4:0 ir Numancia 4:0.
Viska bendrai paemus, cia tikiuos Celtos 3 tasku ir aisku ju pergales.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)