Select your timezone: Select
tOMYyYYYyY

Rusija - Suomija

12/15 18:00
Added 2011/12/14 12:59 | 0 thanks
  • Yes: 78.1%
  • No: 21.9%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 32

Pick: bet title Rusija (-1.5) (Rusija (-1.5)) @-115 8/10 +6.96

Pirmiausia pradekime apie namu komanda. Rusija savajame turnyre pateiks lygiai tokia pacia sudeti su kuria pries menesi laimejo EHT Finnish turnyra. Tada suomiu turnyre Rusija laimejo pries suomija 2:1 paskutinemis sekundemis, pries Svedija ir Cekus laimeta lengvai 4:1 ir 2:1. Rusijos vartininkai siam turnyrui bus Konstantin Barulin (Atlant Mytishchi), Mikhail Biryukov (Yugra) ir Ilya Ezhov (SKA St. Petersburg). Paskutiniame turnyre Suomijoje Barulin zaide 2 is 3 varzybas ir jo rezultatai buvo GAA 0.96/saves% 96.49% ir Biryukov suzaide vienerias ir rezultatai GAA 1.00/saves% 95.83%. Komandos gynejai Nikolai Belov (Niznekamsk), Yevgeni Biryukov (Magnitogorsk), Maxim Chudinov, Denis Denisov (SKA St. Petersburg), Denis Grebeshkov (SKA St. Petersburg), Medvedev (Kazan), Ilya Nikulin (Kazan), ir Ivan Vishnevsky (Atlant). Puolimoji grandis: Yevgeni Bodrov (Kazan), Nikolai Zherdev (Atlant Mytishchi), Yevgeni Ketov (Cherepovets), Denis Kokarev (Dynamo Moscow), Enver Lisin (Magnitogorsk), Roman Lyuduchin (Spartak Moscow), Igor Makarov (SKA St. Petersburg), Alexander Perezhogin (Omsk), Alexander Radulov (Ufa), Vadim Shipachyov (Cherepovets), Sergei Shirokov (CSKA Moscow), Vladimir Tarasenko (Novosibirsk), Alexei Tereschenko (Kazan), Viktor Tikhovon (SKA St. Petersburg) ir Ilya Zubov (CSKA Moscow). Taigi Rusija komandoje turi geriausia puolimo zinova Alexander Radulov, kuris Suomijos turnyre taip pat puikiai suzaide, be to komanda pasipilde keleta nauju zaideju Enver Lisin, Roman Lyuduchin ir Viktor Tikhonov.
Suomija savajame tunyre liko antroje vietoje. Pralaimetai Rusijai 1:2, pries Cekus laimeta 4:1 ir pries Svedija pralaimeta 3:4. Komanda padare daug pasikeitimu po paskutiniojo tunyro. Siam turnyrui buvo pakeisti 2 vartininkai, tai Teemu Lassila (Novokuznetsk) ir Mikko Koskinen (Kalpa). Jie pakeite visus savo 8 komandos gynejus ir i Maksva atvyko su siais: Janne Jalasvaara( Dynamo Moscow), Joonas Jarvinen (Pelicans), Miko Maenpaa (Amur), Mikko Kousa (HIFK), Mikko Jokela (HIFK), Juuso Hietanen (Torpedo), Ilika Heikkinen (Vaxjo) ir Ville Uusitalo (Assat). Tai pat jie beveik pakeite visa puolimo grandi ir liko vos 2 zaidejai is praito turnyro, taigi siam turnyrui atvezti zaidejai: Oskar Osala (Neftekhimik), Jonas Enlund (Sibir), Tommi Huhtala (Blues), Matti Kuparinen (Kalpa), Joonas Kamppainen (Sibir), Masi Marjamaki (Ilves), Tuomas Kiiskinen (Kalpa), Perrtu Lindgren (Lukko), Petteri Wirtanen (HIFK), Marko Anttila (TPS), Ossi Louhivaara (JYP), Juhani Jasu (Lukko) ir Harri Pesonen (JYP).
Rusijos komanda yra beveik su ta pacia sudetimi kaip ir paskutiniame turnyre Suomijoje ir jie yra aiskus favoritai laimeti si turnyra, nepamirskim, kad jie dar zaidzia namie. Suomija turi gana neblogus vartininkus ir ginejus, taciau ju puolimoji grandis yra silpniausia visame turnyre. Rusija laimes sias varzybas ir mano manymu, tai lengvai padaris 2-3 ivarciu skirtumu.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)