Select your timezone: Select
tOMYyYYYyY

PSG - Ath Bilbao

12/14 20:00
Added 2011/12/14 12:10 | 0 thanks
  • Yes: 86.2%
  • No: 13.8%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 29

Pick: bet title PSG (-0.75) (PSG (-0.75)) @-127 8/10 +6.32

Paris SG komandai tai labai svarbios varzybos, kurias butinai privalo laimeti, kad patekti i kita rounde EL. Tai lygiai tokia pati situacija kaip praitos savaites varzybos Manchester City - Napoli. Paris SG reikia pergales ir tai, kad Slovan Bratislava laimetu ar bent jau suzaistu lygiom su Salzburg. Tai reiskia, kad neviskas priklauso nuo ju, taciau manau Ath Bilbao siandien nesiplesis ir padaris varzybas daug lengvesnes nei jos atrodo.
Ispanu komandos treneris Bielsa i sias varzybas pasieme tokius zaidejus kaip: Iraizoz, Toquero, Aurtenetxe, San Jose, David Lopez, Iturraspe, Gabilondo, Koikili, Raul, Susaeta, Iraola, Inigo Perez, Muniain, Ekiza, Guilermo, Ibai, Ramalho, Ruiz de Galerreta y Arrizabalaga.
Tai reiskia, kad tokie zaidejai kaip Liorente, Amorebeta, Javi Martinez, Herrera ir De Marcos lieka namuose. Kai kurie zaidejai traumuoti, tai Liorente, kiti suspenduoti - Javi Martinez, o likusieji lieka ilsetis.
PSG komanda siais metais sau prisege auksta etiketa ir aukstus tikslus, kadangi komanda siam sezonui uzsipirko puikiu zaideju, taciau tie zaidejai nerodo tokiu rezultatu kokiu buvo tikimasi, ypac isvykose. Jie pasieme vos vienas lygiaisias pries Bratislava. Tiesa, kad Gameiro, Pastore ir Menez turejo traumas ir problemu su sveikatomis, taciau visi tikejos, kad komanda ir be ju puikiai suzais. Kalbant apie namu varzybas, tai komanda ten zaidzia puikiai ir be jokiu problemu, 1:0 vs Bratislava ir 3:1 vs Salzburg, taip pat dydelis aciu ju fanams, kurie palaiko juos nuostabiai.
Kita vertus sioms varzyboms Gameiro, Pastore jau turetu zaisti, tai pat tikimasi, kad Gameiro imus pagaliau pirmaji ivarti Europje, kadangi sklinda kalbos apie tai, kad komanda zada paimti nauju zaideju i komanda dar sia ziema.
PSG sioms varzyboms bus labai motyvuota, zinant, kad pries savus sirgalius komanda yra visiskai kita, tuo paciu as tikiu, kad Slovan Bratislava gali pridaryti bedu Sazlburg komandai. PSG turi laimeti sias varzybas bet kokiu atveju, tiek del EL, tiek del garbes. Bilbao be Liorente savaitgali turejo daug problemu pries Racing, kadangi Liorente sutvarko visas problemas puolime. Jis yra labai svarbus komandos zaidejas, kadangi be jo komandoje nera puolimo, tuo labiau nebus ir jo puolimo partneriu. Nepamirskim, kad sios varzyboms nepades geriausias komandos gynejas Amorebieta, kadangi tai pagrindinis komandos ramstis ginyboje. PSG privalo laimeti ir jie tam turi puikius sansus.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)