Select your timezone: Select
tOMYyYYYyY

Kiel - Hamburg

12/11 18:30
Added 2011/12/11 15:24 | 0 thanks
  • Yes: 83.3%
  • No: 16.7%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 6

Pick: bet title Kiel (-2.5) (Kiel (-2.5)) @-130 8/10 +6.16

Kiel demonstruoja puikius rezultatus Vokietijos cempionate. Komanda turi labai stypria sudeti, kuria jau sugeba islaikyti ilgus metus. Nors ir komanda paliko svarbus zaidejas Nikola Karabatic, taciau mano akimis si komanda dar vis atrodo tobulai, kadangi komandoje yra tokie zaidejai, kaip vartininkas Thierry Omeyer, krastai Klein ir Sprenger, centras Ahlm ir 3 vadinamieji shooteriai Momir Ilic, Kim Anderson ir Filip Jicha. Taip pat komandoje dar negalima uzmirsti tokiu zaideju kaip Narcisse ir Zeitz. Su sia sudetimi komanda atrodo tobulai ir lyginant su vokieciu komandomis, siai komandai neprilygsta nei viena. Vieninteliai kas juos iveike tai Montpellier.
Hamburg taip pat kaip komanda atrodo gerai, taciau tai ne ta komanda kuri gali varzytis su Kiel ir mesti issuki del cempionato titulo. Hamburg komanda yra 3 lenteles vietoje ir paskutinias varzybas netiketai buvo pralaimetos pries lygos vidutinioke N-Lübbecke vos 1 ivarciu. Komandoje zaidzia tokie zaidejai kaip Gille brothers, Lindberg, Bitter, Lackovic, Duvnjak, M.Lijevski, Hens, Jansen, bet jie neprilygsta Kiel komandos zaidejams.
Kiel per per paskutiniuosius 15 metu iskovojo 13 titulu. Komanda visalaika laukia tokiu varzybu kaip siandien, kad irodyti visiems ka jie istikruju sugeba, kadangi ju dauguma varzybu buna kaip treniruotes. Tuo tarpu Hamburgas turi daznai problemu su tokiais varzovais, kurie Kiel komandai buna kaip treniruoteje. Man tarp siu dvieju komandu yra dydelis skirtumas ir cia manau bus uztikrinta Kiel komandos pergale.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)