Select your timezone: Select
tOMYyYYYyY

Halcon Avenida Perfumerias - Ros Casares

12/03 17:00
Added 2011/12/03 14:23 | 0 thanks
  • Yes: 100.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 4

Pick: bet title Ros Casares (Ros Casares) @-111 9/10 +8.10

Derbis moteru ispanijos lygoje kur susitinka Halcon Avenida Perfumerias ir Ros Casares. Abi komandos turi po 7 pergales. Perfumerias turi 5 pergales ir 2 pralaimejimus Eurolygoje, tuo tarpu Ros Casares 7 pergales ir 1 pralaimejima. Praita sezona Perfumerias komanda buvo tiesiog nesustabdoma, laimetos 2 ispanijos taures, bei svarbiausia taure Eurolygos, be to sezona pradzioje laimetos Ispanijos ir Eurocup taures. Taciau siame sezone komanda turi daug silpnesne sudeti nei praite sezona, kadangi komanda paliko daug pagrindiniu zaideju, tai butu Lyttle ir Dominguez (Abi Ros Casares), De Mondt(Wisla), Montanana(Praha), Alba Torrens(Galatasaray) ir Belinda Snell. Visgi komandoje dar galima rasti tokias zaidejas kaip Erika De Souza, Isabel Sanchez, naujoke Bonner(Phoenix), bei Coleman, Kireta, Vadja. Sios merginos sezona pradejo puikiai, taciau paskutinemis varzybomis forma krito ir sios pralaimejo paskutniasias 2 varzybas Eurolygoje ( pries Fenerbahce -8 ir pries Polkowice -7). Taip pat komanda turi gana rimtu traumu: Marissa Coleman(20.5min, 7.7ppg, 2.7rpg, 2.3apg) ir Sonja Kireta(17.7min, 11.3ppg, 6.3rpg, 1apg, 1.3blk). Komanda puolime neturi labai daug ko pasiulyti, viskas vyksta per 2 zaidejas, tai Bonner arba De Souza.
Ros Casares, tai komanda kuri visados dominuodavo Ispanijos lygoje apart praito sezono, nepamirskim tai, kad komanda ne viena karta yra buvus tarp 4 geriausiu eurolygos komandu. Taigi siais metais komanda turi labai dydeliu tykslu, laimeti ne tik Ispanijos lygos titula, bet ir parvesti Eurolygos taure i Valencija. Ros Casares komanda atrodo tobulai: Lyttle, Dominguez, Wauters, Lauren Jackson, Yacobou-Dehoui, Honti, Murphy, Palau, Vesela. Vieninteles Galatasaray ir UMMC komanos turi panasias sudetys. Komanda yra puikiai subalansuota, o forma siuo metu yra nepriekaistinga, nugaleta Galatasaray (76:46), UMMC (60:52) ir pries 3 dienas iveiktos Gyor (80:43). Komandoje geros zinos tai, kad viena geriausiu visu laiku WNBA zaideja Lauren Jackson grizo i komanda po ilgos traumos ir su kiekvienomis varzybomis zaidzia vis geriau.
Per 5 paskutinius susitikimus, Perfumerias komanda laimejo visus, taciau, tai buvo visiskai kitos komandos ir kiekvienas naujas sezonas turi nauja istorija. Ros Casares turi daug geresne sudeti siuo metu, yra geresneje formoje ir jos neturi rimtu traumu kaip Perfumerias. Vienintelis pliusas Perfumerias komandai, tai namu arena, taciau betkokiu atveju man cia tik vienos favorites, tai Ros Casares.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)